Василь Сачко: «На сьогоднішній день «Ворскла» дихає повноцінно»

Спорт
Андрій Іванов24 вересня 2015 о 12:36973 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Василь Сачко: «На сьогоднішній день «Ворскла» дихає повноцінно»
На прес-конференції після першого кубкового матчу «Чорономорець» - «Ворскла» головний тренер полтавської команди відповів на питання журналістів.

Прес-конференціяВасиль Сачко. Фото: прес-служби ФК «Чорноморець»

Василь Сачко (головний тренер «Ворскли»):

- У нас в Полтаві сьогодні День міста. Ми хотіли привітати наших уболівальників перемогою, і нам це вдалося. Я хочу привітати й «Чорноморець» з хорошою грою. Тут хороша молодь. У цієї команди є майбутнє. Наскільки мені відомо, на матчі був присутній тренер молодіжної збірної. Хлопці старалися, билися. Що стосується самої гри, звичайно, бачимо недоліки, в деяких епізодах не вистачає різкості. У нас і кадрові проблеми, дехто отримав травму. Після сьогоднішньої гри лікарі їдуть до лікарні. Переживаємо за Ігоря Пердуту, у нього підозра на перелом. Найголовніше, ми сьогодні перемогли. Завдання ставилося не пропустити м'яч. Як би там не складалася гра, ми зіграли на нуль. У Полтаві вирішиться, хто пройде до наступного етапу.

- Останнім часом у Прем'єр-лізі зникають одна команда за одною. За деякими відомостями докотилася фінансова проблема й до Полтави. Хотілося б дізнатися, яка ситуація в клубі, тому що, наскільки відомо, команда вже четвертий місяць не отримує зарплату. Ви навіть перестали літати на виїзні ігри. Хотілося б дізнатися про перспективи «Ворскли»?

- Перспектива є. На сьогоднішній день «Ворскла» дихає повноцінно. Все, що раніше команді надавалося, так сьогодні й надається. Що стосується самої поїздки на автобусі в Одесу, то вона була нами запланована, враховуючи те, що ми граємо тут два матчі. Це ні в якому разі не пов'язано з якимось іншими мотивами. Що стосується заборгованості, то вона скорочується. Ми спілкуємося з почесним президентом, і паніки ніякої немає. Ми віримо йому і сподіваємося, що найближчим часом ситуація у нас буде тільки поліпшуватися. Те, що нам не платять гроші, звичайно, дається взнаки. Тому що футбол, спорт, життя - все складається з дрібниць. А у футболі дрібниць не буває. Тим не менше, ми знаходимо слова. Спасибі хлопцям за наш дружний колектив. Багато моментів згладжуються за рахунок цього колектив.

Дивіться також: «Ворскла» дарує полтавцям перемогу на День міста

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter