«Ворскла» сенсаційно перемогла «Динамо»

Спорт
Андрій Іванов27 серпня 2016 о 21:403766 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 «Ворскла» сенсаційно перемогла «Динамо»
«Динамо» - «Ворскла» - 0:2

ПроДинамили! «Динамо» - «Ворскла» - 0:2 УПЛ. 27 серпня. 2016. 19:30. Київ. НСК «Олімпійський». Голи: Коломоєць, 15, 70. Несолодко було «Ворсклі» перші хвилини гри. «Динамо» дуже настирливо йшло вперед і створювало напругу. Стандарти також були небезпеФото з соцмереж

УПЛ. 27 серпня. 2016. 19:30. Київ. НСК «Олімпійський».

Голи: Коломоєць, 15, 70.

Несолодко було «Ворсклі» перші хвилини гри. «Динамо» дуже настирливо йшло вперед і створювало напругу. Стандарти також були небезпечними для воріт Непогодова. На сьомій хвилині Мораес розібрався у штрафному після відскоку і пробив з розвороту – мимо. У тому епізоді, до речі, важко було нанести удар, проте технічний «динамівець» спромігся. Другий небезпечний епізод – на рахунку Гармаша, він пробивав зльоту після навісного пасу – вище воріт. Після цього «динамівський блондинчик» Ярмоленко виконав дриблінг у штрафному більше притаманний пляжному футболові та пробив у падінні через себе – вище.

Через чверть години «Динамо» все ж організували гол, але в свої ворота. Морозюк віддав необережний пас назад. Коломоєць перехопив передачу, обіграв Шовковського та забив у порожні ворота – 1:0.

Надалі «Динамо» намагалося перейти на половину поля суперників. А натомість отримали атаку у відповідь. Кобахідзе протягнув м’яч флангом та відав чудовий та гострий пас на Коломойця. Юрій намагався обіграти Шовковського та відпустив м’яч далеко від себе. Потім «Ворскла» провела ще одну атаку. А далі «Динамо» трошки прокинулось і провело непогані атаки. Ярмоленко у фірмовому стилі пробивав по воротах. Але фірмовий стиль Ярмоленка для Непогодова не став проблемою. Загалом кінець тайму був за «динамівцями» та головне, що рахунок був за «Ворсклою».

На початку другого тайму Громов мав можливість забити своїй колишній команді. Він пройшов крізь оборону, обіграв Непогодова та в останній момент м’яч у нього з під ноги вибив Ребенок. Потім «динамівці» «закрутили карусель» на підступах до воріт «Ворскли». Атаки чемпіона були все більш небезпечними. Відзначимо, що на 67 хвилині був замінений Кравченко, який дебютував в стартовому складі «Ворскли». Візьмемо на себе сміливість стверджувати, що дебют Дмитрові вдався.

Тим часом Гладкий втратив супершанс забити, не влучивши у ворота з хорошої позиції. Натомість «Динамо» отримали другий, наче за старим футбольним правилом. Непогодов виніс м’яч уперед Кобахідзе витягнув футбольний снаряд з бокової лінії та віддав на Коломойця. Юрій замахнувся правою, а потім переклав м’яч на ліву і невідпорно пробив у верхній кут. Незважаючи на Шовковського на воротах і захисника на нозі у Коломойця рахунок став 2:0.

«Динамо» розізлилось і забило, щоправда Ярмоленко у момент удару перебував в офсайді. Під кінець гри «Ворскла» влаштувала просто героїчну оборону власних воріт. Дитятьєв врятував команду від вірного голу, коли Гладкий пробивав впритул. В атаці у відповідь Кобахідзе обіграв майже усіх, хто траплявся під ногу, а потім віддав суперпас на Загорулька, який вийшов на заміну. Форвард пробивав з розвороту з убійної позиції, проте Шовковський врятував «Динамо» голу.

Останній момент був у Гладкого. Олександр пробивав головою, але Непогодов цього вечора грав просто приголомшливо, повідомила прес-служба ФК «Ворскла».

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter