Проміжні підсумки гри «молодіжки» «Ворскли» словами нападника команди

Спорт
Андрій Іванов10 листопада 2015 о 15:511058 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Проміжні підсумки гри «молодіжки» «Ворскли» словами нападника команди
Владислав Авраменко, нападник «Ворскли», автор двох голів у ворота луцької «Волині» розповів про перебіг протистояння на стадіоні «Підшипник».

Пыдсумки гри «молодіжки» «Ворскли» словами нападника командиВладислав Авраменко. Фото: прес-служба ФК «Ворскла»

– Грали дві однакових команди. Ми атакували більше в першому таймі. Нам у цьому дуже продуктивно допомагав Олег Міщенко. Ми більше атакували. Хоча і суперник теж мав кілька небезпечних моментів. Ми мали можливість вже на другій хвилині, але воротар став на заваді голові. А потім подав Грабчак, і я забив, хоча після удару навіть сумнівався, думав, що не влучив по воротах. Потім, за всіма канонами рівної гри, «Волинь» швидко зрівняла рахунок. Ми почали атакувати, у результаті Міщенко віддав мені чудову передачу, я вийшов сам на сам з воротарем, і переграв його. Так ми і дограли першу половину гри – 2:1. Потім вийшли на другий тайм. Олега Міщенка поміняли, і суперник почав атакувати. Хоча кілька моментів у нас було. Але зрештою «Волині» вдалося забити у кінцівці поєдинку. Я вже думав, що ми виграємо, якщо чесно. Залишалося хвилин сім, був сумбур у штрафному, і гравець «Волині» Міха все ж проштовхнув м’яча у наші ворота.

– Я так розумію, що розчарування було величезним?

– Хотілось, звісно, перемогти. Ці три пункти були нам необхідні, адже мали шанс піднятися у турнірній таблиці. А якщо б далі виграли у «Говерли», взагалі б справи у нас пішли б угору. Втім, тренерський штаб нас все одно похвалив за гру. Нам сказали, що по самовіддачі претензій майже немає. Втім, наголосили, що перемогу не можна було втрачати на останніх хвилинах. Треба було доводити до логічної нашої перемоги.

– Як вважаєш, зараз, після не дуже вдалого старту, гра у молодіжного складу «Ворскли» налагоджується?

– У нас багато, хто пішов з команди. Саме ті виконавці, які були досвідченими та грали в цьому турнірі вже. На їх місце прийшла молодь. Але це у будь-якому «дублі» – невідворотна ситуація. Можливо, були трохи не зіграні, хтось когось не розумів в ігровому плані. До речі, розпочали ми непогано, були три перемоги.

– Я мав на увазі, що потім була все ж низка поразок…

– Нам, можна сказати, не щастило. М’яч просто не ліз у ворота. Навіть не знаю, що сказати. Проте зараз, на щастя, мені здається, що гра налагоджується, цитуэ слова Владислава прес-служба ФК «Ворскла».

Читайте також: Волейбольний «Фаворит» вперше переміг у Суперлізі

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter