Стали відомі три суперника хокейної збірної України на чемпіонаті світу 2017 року

Спорт
Андрій Іванов4 травня 2016 о 12:38887 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Стали відомі три суперника хокейної збірної України на чемпіонаті світу 2017 року
Завершився чемпіонат світу 2016 року в групі «А» першого дивізіону, де в наступному році зіграє національна збірна України.

Стали відомі три суперника хокейної збірної України на чемпіонаті світу 2017 рокуФото: hckremenchuk.com.ua

У польському Катовіце з 23 по 29 травня за дві путівки в топ-дивізіон боролися команди Словенії, Італії, Польщі, Австрії, Кореї та Японії.

В результаті перші два місця зайняли збірні Словенії і Італії, які зіграють в 2017 році на чемпіонаті світу в Кельні (Німеччина) і Парижі (Франція). До групи «В» першого дивізіону, де переможцями світового форуму в цьому році стали українці, опустилася команда Японії.

Таким чином вже відомі три суперника підопічних Олександра Савицького на чемпіонаті світу 2017 року 1А. Українській збірній протистоятимуть за дві путівки в топ-дивізіон - Польща, Австрія і Корея.

Ще дві збірні, які зіграють в наступному сезоні в групі «А» першого дивізіону, визначаться на чемпіонату світу 2016 року в елітному дивізіоні, стартує 6 травня в Росії. Ними стануть команди які посіли в Санкт-Петербурзі і Москві 15 і 16 місця.

Додамо, що 82-ой чемпіонат світу в 2018 році в топ-дивізіоні, куди одну з двох путівок можуть отримати українці, пройде вперше в Данії - містах Копенгаген і Хернінг.

Нагадаємо, що чемпіонами світу 2016 року в Хорватії в складі національної збірної України стали сім хокеїстів і тренерський штаб хокейного клубу «Кременчук». Це воротар Михайло Шевчук; захисники: Віталій Андрейків, Кирило Жовнір, Денис Ісаєнко, Володимир Романенко; нападники: Юрій Петранговський і Дмитро Чернишенко. Головний тренер - Олександр Савицький, тренери - Дмитро Підгурський та Павло Міхонік, генеральний менеджер - Сергій Мазур (всі - ХК «Кременчук»), передає офіційний сайт клубу.

Читайте також: У Полтаві відбудеться турнір міста з тхеквондо

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter