Стартував дитячий турнір пам’яті Олега Бабаєва

Спорт
Андрій Іванов23 травня 2016 о 14:49759 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Стартував дитячий турнір пам’яті Олега Бабаєва
На стадіоні «Ворскла» урочисто відкрили другий за ліком турнір-меморіал Олега Бабаєва, в якому візьмуть участь хлопчаки 2003-го року народження.

Стартував дитячий турнір пам’яті Олега БабаєваФото - ФК «Ворскла»

Представлено по дві команди полтавської «Ворскли» й харківського «Металіста», а також кременчуцький «Кремінь», куп’янська «Мрія», «Металург» (Запоріжжя) і «Гірник» (Кривий Ріг).

У матчі-відкритті «Ворскла-1» й «Металіст-2», реалізувавши по одному пенальті наприкінці першого та другого таймів (грають за формулою 2 по 30 хв., - прим.) підписали мирову – 1:1. Спортивний директор футбольного клубу «Ворскла» Геннадій Слюсарєв, відкриваючи турнір, вкотре згадав про справи за життя Олега Мейдановича, побажавши юним футболістам з різних міст вдалої гри та перемоги найсильнішому. Підростаючим талантам вручили пам’ятні сувеніри від організаторів змагань.

Ігри турніру проходитимуть на полях стадіону «Лтава» в Крутому Березі та на новому стадіоні в Нижніх Млинах. Фінальна зустріч відбудеться найближчого четверга на стадіоні «Ворскла» ім. О. Бутовського, повідомляє прес-служба ФК «Ворскла».

Читайте також: Кременчужани привезли подвійне срібло з Чемпіонату світу

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter