Трансфери «Ворскли»: плюс два, мінус один

Спорт
Андрій Іванов26 січня 2016 о 12:511360 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Трансфери «Ворскли»: плюс два, мінус один
Полтавці підсилилися двома півзахисниками, а одного відпустили

Трансфери «Ворскли»: плюс два, мінус одинОлексій Довгий. Фото: ФК «Ворскла»

Як ми повідомляли Павло Ребенок, повернувся у «Ворсклу». До того ж, команда Василя Сачка приєднався Олексій Довгий, екс-капітан та один з лідерів харківського «Металіста». 26-річний вихованець школи київського «Динамо» в різні часи захищав також кольори луцької «Волині», «Олександрії» та маріупольського «Іллічівця». Залучався півзахисник і до ігор за збірні команди України U-17 та U-19. За свій попередній клуб, «Металіст», Довгий провів 24 поєдинки, в яких двічі відзначався голами у воротах суперника. Контракт Олексій Довгого з «Ворсклою» розраховано на один рік. Він разом із новими одноклубниками вирушив на перший закордонний збір ворсклян до Туреччини.

Трансфери «Ворскли»: плюс два, мінус одинСанжар Турсунов. Фото: ФК «Ворскла»

Нещодавно стало відомо, що Санжар Турсунов пішов із ворскли. Один із дуже заможних катарських клубів зробив Турсунову пропозицію, від якої, як кажуть, не можна було відмовитися. Відомо, що між керівництвом футбольного клубу «Ворскла» й самим гравцем існувала певна домовленість, що в разі надходження серйозної пропозиції щодо трансферу в інший клуб, полтавці підуть назустріч футболісту. Наразі подробиць про команду, до якої саме йде Санжар, немає. Вже екс-півзахисник «Ворскли» вирушив на Близький Схід для укладання угоди зі своїм новим клубом.

Турсунов відіграв у футболці «Ворскли» 61 матч, відзначився десятьма голами, а ще віддав 9 передач, після яких голами відзначалися партнери по команді, повідомляє офіційний сайт ФК «Ворскла».

Читайте також: «Ворскла» вийшла на п‘яте місце

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter