U-19: «Ворскла» перемогла «Іллічівець»

Спорт
Андрій Іванов23 листопада 2015 о 08:38915 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 U-19: «Ворскла» перемогла «Іллічівець»
«Ворскла» - «Іллічівець» - 3:1

U-19: «Ворскла» перемогла «Іллічівець»Фото прес-служба ФК «Ворскла»

Чемпіонат U -19. 17 тур. 22 листопада. 2015. Полтава. Стадіон «Крутий берег».
Голи:
Остапенко, 20, Іваночко, 39, Муха, 86 – Сірош, 85.

«Ворскла»: Улянюк, Макименко, Саків, Алантьєв, Остапенко, Мороз (Дедух, 85), Дудка (Муха, 78), Антонюк (Яременко, 60), Іваночко (Булеза, 65), Луценко, Герасимчук.

Запасні: Вічний, Дедух, Зосенко, Скиба.

Тренер: Вадим Мандрієвський.

«Іллічівець»: Лисюк, Кузьменко (Чернов, 71), Шуба (Глоба, 53), Петрик, Корнієнко (Могукало, 82), Денисов, Папук Денис (Сірош, 63), Папук Данило, Білокінь, Дністрянський (Саловський, 67), Байдарук.

Запасні: Голобов, Ченгар.

Тренер: Олександр Волков.

На 40-й хвилині вилучений Владислав Герасимчук (друге попередження).На 49-й хвилині вилучений Данило Папук (неспортивна поведінка).

Дуель четвертої команди та передостанньої завершилася прогнозованою перемогою «Ворскли». Адже саме підопічні Вадима Мандрієвського перед цією грою були у якості фаворита. Це почесне звання вони і виправдали, перемігши гостей із Маріуполя – 3:1. Першу цеглину перемоги «Ворскли» заклав Олег Остапенко. Саків виконав гарну подачу з кутового. Воротар гостей помилився на виході і Остапенко влучно пробив головою – 1:0. Після цього відразу два карколомних сейви виконав Улянюк. Спочатку він «витягнув» «мертвий» м’яч з нижнього кута. А потім впорався із добиванням. Надалі «ворскляни» контролювали хід матчу. Хоча дуже небезпечних атак вони не проводили. А от наприкінці тайму, Іваночко, після навісу з правого флангу, пробив головою. М’яч, зрикошетивши від захисника Кузьменка, повільно закотився у кут воріт, збивши з пантелику воротаря гостей Андрія Лисюка. І хоча в протоколі арбітра, м’яч записали на Владислава Кузьменка, ми залишимо у авторах голу Юрія Іваночка, адже він у будь-якому випадку пробивав у ствір воріт. 2:0 – підсумок першого тайму.

Крім позитивних моментів у першому таймі відмітимо ще негативний – вилучення Герасимчука. Початок другого ознаменувався, ще однин вилученням Данила Папука, тепер вже гравця «Іллічівця». До цього «Ворскла» мала непоганий момент, щоб забити гол. Вилучення, тим паче, значно додало проблем гостям. Команди продовжили футбольний матч вже у скорочених складах. Проте, не зважаючи на той факт, що команди мали менше гравців і більше простору, моментів для взяття воріт більше не стало. Лише через 20 хвилин «Ворскла» змогла організувати кілька дуже небезпечних атак. На 77-й хвилині арбітр ледве не видалив тренера гостей Олександра Волкова за погрози поламати прапорець боковому арбітрові. Під кінець зустрічі, був сплеск активності. Команди обмінялись голами за одну хвилину. Спочатку у «Іллічівця» забив Сірош. Ледь команди розіграли з центра поля, як Муха забив гол у відповідь. 3:1 – підсумок гри, повідомляє прес-служба ФК «Ворскла».

Дивіться також: «Ворскла» - «Говерла»: відео

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter