У Полтаві хлопці та дівчата показували свою силу на турніках (ФОТО, ВІДЕО)

Спорт
Ольга Матвієнко13 серпня 2016 о 20:532467 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві хлопці та дівчата показували свою силу на турніках (ФОТО, ВІДЕО)
​У місті відбулися змагання з воркауту.

Воркаут – дисципліна, яка не вимагає занять у дорогих спортзалах, і доступна кожному, хто готовий вийти у двір і займатися на турніках. Саме на таких знаряддях, які припадають пилюкою посеред дворів чи не кожного у багатоповерхового будинку в місті, 13 серпня показували свої вміння хлопці й дівчата в рамках відбіркового етапу чемпіонату України зі Street Workout. Турнір відбувся на майданчику біля стадіону «Ворскла».

У Полтаві хлопці та дівчата показували свою силу на турніках (ФОТО)У Полтаві відбулися змагання зі Street Workout. Фото Ольги Матвієнко

Організували змагання команда Street Workout Полтава.

– Ми дуже вдячні за допомогу усім, хто долучився до організації, – розповів Михайло Коваленко, представник Street Workout Полтава. – Це – і депутат міської ради Вадим Ямщиков, і полтавська організація «Молода Гордість», які знайшли спонсорів, а також організація «Спорт для всіх», яка виділила нам колонки, мікрофон, медалі та грамоти, медичну допомогу.

У Полтаві хлопці та дівчата показували свою силу на турніках (ФОТО)Команда дівчат із Решетилівки влаштувала показовий виступ

Депутат Полтавської міської ради та співорганізатор змагань Вадим Ямщиков зазначив, що саме такі заходи допомагають популяризувати спорт серед молоді, яка останнім часом віддає перевагу сидінням перед комп’ютером.

– Свого часу ми проводили більше часу на спортивних майданчиках, грали у футбол. Зараз ситуація серед молоді змінилася не в кращу сторону. Саме тому ми намагаємося популяризувати спорт. Наприклад, взимку проводимо турнір зі змішаних єдиноборств, влітку – футбольний турнір пам’яті Антона Грицая, – розповів депутат.

Він зазначив, що завжди готовий допомогти в організації тим, хто про допомогу попросить.

На турнір з’їхалися учасники із різних куточків Полтавської області та інших міст України. Щоправда позмагатися за головний приз – місце у фіналі чемпіонату України могли лише мешканці Полтавщини, виступивши у силовому фрістайлі. Усі ж інші боролися за призові місця у кількох дисциплінах – підтягування на турніку із вагою 32 кг, віджимання на брусах із вагою 48 кг, виходи на дві руки, передній вис на час, флажок на час.

Відео – ГромадськеТБ.Полтава

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter