У Полтаві з нагоди Дня фізкультури та спорту розіграли 15 велосипедів

Спорт
Надія Труш9 вересня 2016 о 13:131033 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві з нагоди Дня фізкультури та спорту розіграли 15 велосипедів
У Полтаві відбулися урочистості з нагоди відзначення Дня фізичної культури та спорту.

У Полтаві з нагоди Дня фізкультури та спорту розіграли 15 велосипедівУ Полтаві з нагоди Дня фізкультури та спорту розіграли 15 велосипедів. Фото rada-poltava.gov.ua

8 вересня відзначили працівників галузі «Фізична культура та спорт». Урочистості відбувалися у Палаці дозвілля «Листопад», повідомляє прес-служба Полтавської міськради.

На захід запросили тренерів, майстрів спорту, спортсменів різних вікових категорій, та тих, хто уже має певні здобутки та ті, хто зробив тільки перші кроки до спортивного Олімпу. Їх вітав міський голова Олександр Мамай.

– Усім спортсменам – маленьким і великим, чемпіонам і початківцям, тренерам і вихованцям – бажаю насамперед міцного здоров'я, нових спортивних звершень та перемог. Хай усі ваші амбітні плани та задуми стануть реальністю. Від міської влади обіцяю, що у Полтаві ми будемо створювати усі умови для занять спортом, як професійним, так і масовим, – сказав мер.

Далі очільник міста роздавав нагороди за високу професійну майстерність, відданість територіальній громаді міста, вагомий особистий внесок у розвиток фізичної культури і спорту. Почесними грамотами та Подяками у тому числі й з врученням нагрудних знаків нагородили Заслужених тренерів, Майстрів спорту, директорів закладів спорту та працівників, тренерів-викладачів, юних та дорослих спортсменів. Не обійшлося без щедрих презентів. Приміром, сертифікат на 100 тисяч гривень міський голова вручив учаснику 31-ї Літньої Олімпіади в Рео-де-Жанейро 2016 року Любомиру Лемешку.

Крім того, мер провів розіграш подарунків – 15 спортивних роверів. Як повідомляється на сайті міськради, він долучив до розіграшу двох маленьких спортсменів, аби вони обрали тих, хто стане щасливим власником новенького велосипеда.

Виграли велосипеди, зокрема, вихованці Полтавської федерації тхеквандо. Про це на своїй сторінці у соціальній мережі написав тренер Юрій Шавиро.

– Вихованці Полтавської федерації тхеквндо разом з тренерами також були серед запрошених гостей. Міський голова Олександр Мамай привітав всіх присутніх. Під час свята відбувся розіграш 15 спортивних велосипедів. Приємний сюрприз для наших учнів. Вітаю вихованців нашої федерації Голояд Богдана та Єфименко Ростислава і Станіслава з подарунками новими велосипедами, – написав Юрій Шавиро.

Після закінчення святкової програми кожен власник сертифікату обміняв його на свій подарунок. Гостей розважали концертом гурту «Діти Фрістайлу».

До теми: Перший день Паралімпіади: перші медалі здобули полтавці

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter