У Полтаві змагалися місцеві депутати (фото, відео)

Спорт
Андрій Іванов20 травня 2015 о 14:071649 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві змагалися місцеві депутати (фото, відео)
У Полтаві пройшла вже четверта за ліком спартакіада серед депутатів усіх рівнів та голів сільських та селищних рад.

У Полтаві змагалися місцеві депутатиФото: Андрія Іванова

Спартакіаду проводять з п’ятьох видів спорту, шахи, шашки, волейбол, міні-футбол та настільний теніс.

В змаганнях взяли участь представники 20 районів Полтавської області, – розповіла Людмила Калаптуровська, начальник Полтавського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх». – Представництво на спартакіаді трошки менше ніж було минулого року. Можливо, це пов’язано з майбутніми виборами, не знаю. Але сподіваємося, що наступного разу буде більше.

Найважливіше на таких змаганнях – зустрітися з друзями, а, можливо, і вирішити певні питання, говорять учасники.

– У нашому району є два сучасних спортивних майданчики зі штучним покриттям, – розповів Володимир Коба, капітан команди Новосанжарського району. – Тому ми приїхали підготовлені. Залучаємо до нашої команди нових учасників, щоб «підтягувати» спорт у нашому районі. Тому ми сьогодні налаштовані на перемогу. Ми хочемо показати людям, які живуть на нашій території, що спорт це дійсно добре діло.

Петро Ворона, голова Полтавської обласної ради розповів, що йому приємно, що саме він із допомогою фізкультурно-спортивного товариства «Колос» і започаткував ці змагання.

– Це дуже добра справа депутати своїм власним прикладом показують мешканцям територіальних громад, що потрібно займатися спортом, – підсумував Петро Васильович.

Депутати після параду-відкриття роз’їхалися по змагальних майданчиках. Переможці змагань будуть відомі пізніше. Команда-переможниця візьме участь у спартакіаді Всеукраїнського рівня.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter