У «Ворскли» - новий президент

Спорт
Андрій Іванов22 листопада 2015 о 11:451081 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У «Ворскли» - новий президент
​Роман Євгенович Черняк - новий президент ФК «Ворскла» Полтава.

У «Ворскли» - новий президентРоман Черняк. Фото - прес-служба ФК «Ворскла».

Він офіційно був затверджений на цій посаді напередодні гри «Ворскла» - «Говерла», що завершилася перемогою «біло-зелених» - 2:1. Після гри президент полтавців дав інтерв'ю телеканалу «Футбол 2».

- Ви заходили в роздягальню команди. Що говорили футболістам?

- Я давно знайомий з хлопцями, знаю що сказати, як спілкуватися. Будь-який президент і тренер бажає тільки перемоги, удачі. Приблизно про це і говорив. Після гри ми обговорили ключові моменти матчу, які показували по ТБ.

- Розкажіть про свою філософію. Ви більше футбольний менеджер чи на вас лежать комерційні завдання?

- Називайте, як хочете, час покаже.

- Ви футбольна людина?

- Ми дуже давно були знайомі з Олегом Бабаєвим, часто зустрічалися й обмінювалися думками. Він як президент, як мер міста Кременчука, підняв планку на дуже високий рівень. Моє завдання постаратися втримати цю висоту.

- Переговори довго йшли?

- Це двостороннє рішення, ми багато спілкувалися з почесним президентом «Ворскли». Він чудово знає мене, я його. У нас збігаються цілі.

- До речі, про цілі. Які завдання стоять перед «Ворсклою»?

- Плани і завдання є - вони найвищі. Але давайте спочатку розберемося зі станом справ. Скоро в чемпіонаті настане пауза, буде можливість все проаналізувати і розібратися.

- Часто доводиться чути, що у «Ворскли» існують фінансові проблеми...

- Труднощі існують не у «Ворскли», а в економіці України. Дуже важко заробляти гроші. Переконаний, що наступне коло ми почнемо з упевненістю в майбутньому і фінансовою стабільністю.

Читайте також: Вольова перемога "Ворскли" над "Говерлою"

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter