Вольова перемога "Ворскли" на виїзді

Спорт
Андрій Іванов16 травня 2015 о 17:281032 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Вольова перемога "Ворскли" на виїзді
"Іллічівець" - "Ворскла" - 1: 2.

Вольова перемога

ПЛ. 24 тур. 16 травня. 2015. 14-00. Дніпропетровськ. Стадіон "Метеор".

Голи: Чурко (33) - Ковпак (36), Міщенко (83).

"Ворскла" пропустила першою в матчі з "Іллічівцем" в Дніпропетровську, однак за десять хвилин до кінця зустрічі змогла вирвати перемогу.

Перший небезпечний удар у матчі - на рахунку Громова. От тільки пробити як слід у півзахисника полтавчан не вийшло. Відзначимо, що Турсунов віддавав дуже хорошу передачу. До цього команди створили лише пару напівмоментів, до того ж захист діяла надійно. Далі з конструктивом у команд не складалося - провести мало-мальськи комбінаційну атаку ні в кого не виходило. Виною всьому, швидше за все, газон стадіону "Метеор". А тим часом пройшла вже половина тайму.

"Ворскляни" організували небезпечну атаку. Андрій Ткачук віддав довгу передачу, Ковпак поборовся на другому поверсі і скинув м'яч на Шиндера. Антон пробив з хорошої позиції в дотик і дуже щільно, але Гальчук зробив відмінний сейв.

А ось атака номінальних господарів поля була результативною. Гол схематично дуже схожий на попередню атаку "Ворскли". Довга передача від воротаря, знижка Ілюка на Чурко і нападаючий команди Миколи Павлова відкрив рахунок у матчі - 1: 0.

"Ворскла" відігралася моментально. Турсунов добре закрутив з флангу і Ковпак в падінні головою пробив рикошетом від газону. Гальчук нічого вдіяти не зміг - 1: 1. Свою лепту в результативну атаку вніс і Олександр Скляр, який здорово зіграв у відборі і повернув м'яч своїм після першої невдалої атаки.

Після цього - ще пару стандартів, і перший тайм завершився. Відзначимо, що у "Ворскли" був момент. Головою пробивав Дедечко після кутового - мимо воріт.

До речі, на порожньому стадіоні "Метеор" дуже добре чулися "заряди" фанатів "Ворскли", які приїхали підтримати команду.

Другий тайм почався в невисокому темпі. Однак поступово ініціатива стала переходити до полтавчанам. Вони атакували більше позиційно, а господарі - на контратаках. Втім, жодна з вибраних стратегій не спрацьовує. Гостроти був украй мало, не вистачало точного останнього пасу. Тому, коли не вдавалася гра зблизька, команди били здалеку, але з тим же успіхом.

Ключовий епізод у другому таймі - вихід Міщенко на заміну. Олег першим же своїм торканням забив гол. Він зловив на голову навіс зі штрафного і здорово переправив м'яч під дальню штангу, Гальчук не встиг за цим надточним ударом - 1: 2.

Полтачане зловили кураж і провели ще кілька небезпечних атак. Зокрема, Ковпак і Андрій Ткачук пробивали по воротах, але забити ще раз не вдалося. В результаті "Ворскла" перемогла з перевагою в один м'яч.

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter