Воротар «Ворскли»: «На всі сто не готовий, але почуваю себе добре»

Спорт
Андрій Іванов8 квітня 2016 о 15:141016 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Воротар «Ворскли»: «На всі сто не готовий, але почуваю себе добре»
У Станіслава Богуша, воротаря «Ворскли» була травма, але незабаром він готовий повернутися на поле.

Воротар «Ворскли»: На всі сто не готовий, але відчуваю себе добреСтаніслав Богуш. Фото – ФК «Ворскла»

Перед поїздкою на гру 21-го туру з донецьким «Олімпіком» страж полтавських воріт Станіслав Богуш у гарному настрої розповів прес-службі «Ворскли» як себе почуває зараз і який результат влаштує ворсклян у найближчому матчі, який пройде в Києві на полі НТК імені Баннікова.

– Уже набираю форму. Запалення коліна, слава богу, минулося. Звичайно, ще не можу сказати, що готовий прямо на все сто, але відчуваю себе добре. Скажу вам, що й поля стають зеленішими, воротарям комфортніше працювати в штрафному майданчику. Я не відкрию вам жодної таємниці, коли скажу, що завжди легше грати на полях високої якості. Ясна річ, що умови, як кажуть, для усіх однакові, але, чим гірше умови, тим легше руйнувати, ніж створювати. Думки у нас завжди одні й ті ж – виходити й досягати максимуму. Однозначно будемо намагатися перемогти «Олімпік» у Києві, – підсумував воротар «Ворскли».

Читайте також: Юнаки «Ворскли» програли «Динамо»

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter