«Ворскла» вийде з відпустки 12 січня

Спорт
Андрій Іванов9 грудня 2015 о 16:30905 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 «Ворскла» вийде з відпустки 12 січня
Полтавці проведуть три тренувальних збори. Один – в Полтаві. Два – в Туреччині.

«Ворскла» вийде з відпустки 12-го січняФото - ФК «Ворскла»

Одразу після поєдинку з луганською «Зорею» стартував відпускний період ворсклян, який триватиме 37 днів. За десять днів до збору в Полтаві футболістам належить початок роботи за індивідуальними планами підготовки.

З 12 по 21 січня полтавці входитимуть в робочий ритм у рідному місті, опісля розпочнеться найскладніший, вхідний, період. На перший етап закордонних зборів, за старою доброю традицією, «біло-зелені» відправляться до Туреччини. Робота на зборі розпланована чітко на два тижні – з 24 січня по 7 лютого. Усього на два дні команда повернеться додому, а потім, вже в компанії з молодіжним складом, вилетить у зворотному напрямку. З 10 по 24 лютого «Ворскла» перебуватиме на своєму заключному етапі підготовки за кордоном. З 26 лютого тренувальні будні продовжаться вже у Полтаві. Нагадаємо, що 2 березня підопічним Василя Сачка належить вдома зіграти перший чвертьфінальний матч національного кубка проти донецького «Шахтаря».

Попередня інформація щодо кількості спарингів з'явиться трохи пізніше, про що ми обов'язково повідомимо уболівальників.

Читайте також: «Ворскла»: Міщенко – на вихід, Чеснаков залишається

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter