«Ворскла» здолала «Металіст»

Спорт
Андрій Іванов3 травня 2015 о 16:0011861 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 «Ворскла» здолала «Металіст»
«Ворскла» у другому таймі харківського матчу зломила супротив «Металіста» і вийшла на п’яту єврокубкову сходинку турнірної таблиці.

«Металіст» - «Ворскла» - 0:2

УПЛ. 22 тур. 3 травня. 14:00. Харків. Стадіон «Металіст».

Голи: Громов, (47), Ковпак, (65).

«Ворскла» долає «Металіст»Ковпак подвоїв перевагу "Ворскли". Фото: ФК "Ворскла"

Гості впевнено розпочали цей поєдинок. Спочатку «ворскляни» пішли в атаку і вже дуже швидко провели перший небезпечний випад. Турсунов навісив з правого флангу, а Шиндер, звільнившись від опіки, пробив головою. Але Сідоренко, продемонструвавши непогану реакцію, зміг парирувати м’яча. Далі було кілька хвилин достатньо грубої гри. Від дій суперників спочатку постраждав Чеснаков від дій Прийомова, а потім вже сам Володимир.

Через кілька хвилин «Металіст» «відмітився» небезпечним випадом. «Постраждалий» Прийомов намагався виконати гол у стилі Коноплянки, але у завершальній стадії Володимиру не поталанило – удар вийшов дуже неточним.

Власне, поки команди «приглядаються» одна до одної, нагадаємо вам, що двоє футболістів, які не так давно грали за «Ворсклу», не полі захищали кольори «Металіста». Селін та Кулаков, причому останній, ще й у ролі капітана.

У середині тайму команди обмінялися моментами. Спочатку бив гравець «Металіста» Довгий з дистанції до воріт більшої ніж 25 метрів – мимо. А «Ворскла» втратила гарну можливість. Шиндер отримав пас та пробив по воротах, Сидоренко відбив знову на Антона, той відпасував на Ковпака. Але Олександр не влучив у порожній кут воріт. Усю цю «кашу» заварив точним пасом з центру поля Андрій Ткачук. «Ворскла» продовжувала нарощувати оберти. Турсунов навішує – Шиндер б’є головою – вище. Потім Шиндер добре уникнув офсайду, отримав пас, та продовжив атаку гарною передачею в центр на Ковпака. Олександр вийшов один на один з воротарем, пробив у дальній кут – штанга!

«Металіст» після такого шквалу атак все ж «показав зуби». Небезпечно пробивав Каядо, Богуш та стійка врятували полтавські ворота, а от добивав Бобко, і зробив це дуже неточно. Надалі команди провели кілька вже не таких небезпечних атак і пішли відпочивати.

Ледь розпочався другий тайм, як «Ворскла» забила. Ковпак навісив з правого флангу, обігравши перед цим Селіна, Шиндер продовжив подачу у центр в боротьбі з оборонцем, також там, можливий і рикошет від захисника. Як би там не було, Громов, вдало завершив комбінацію ударом головою – 0:1.

«Металіст» після пропущеного голу пішов атакувати. Каядо та Назаренко загрожували воротам Богуша – безрезультатно. У «Ворскли» небезпечним ударом відзначився Турсунов, Сидоренко забрав м’яча. «Металіст» дуже хотів відігратися, але забила «Ворскла». Знову фланг Селіна провалився. Саме там Турсунов знайшов вільного Сапая. Вадим перевів в центр, де Ковпак в один дотик переправив м’яча в дальній кут, цього разу стійка не завадила – 0:2.

«Ворскла» не скидала обертів, і вже Громов знову мав шанс, але добре зупинивши м’яча, пробити як слід не зміг. Далі була мереживна атака від гравців полтавського клубу, але вона відкотилася від воріт і закінчилася дальнім ударом Ткачука.

Бобко намагався відіграти бодай один гол, але здалеку пробив вище воріт. «Ворскла» також мала нагоду забити третій. Пердута видав непоганий пас на Міщенка, але його випередив захисник. Бив по воротах і Ковпак з лінії штрафного, проте невлучно.

Зрештою, матч так і закінчився. 0:2 – впевнена перемога «Ворскли», повідомила прес-служба ФК "Ворскла".

Нагадаємо. що Микола Павлов, колишній тренер "Ворскли" покинув "Іллічівець".

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter