Матч молодіжок Ворскли і Металурга відзначився урожаєм голів (фото)

Спорт
Олег Журавльов16 серпня 2014 о 08:581924 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Матч молодіжок Ворскли і Металурга відзначився урожаєм голів (фото)
Cтарт гри молодіжних складів Ворскли і Металурга вдався більше господарям поля.

У самому дебюті серія спроб вразити ціль закінчилася точним ударом Авраменка - рахунок відкрито! Настільки ранній успіх тільки розпалив хлопців Олександра Омельчука. Всього п'ятнадцять хвилин знадобилося їм, щоб подвоїти перевагу. Продемонструвавши хороші індивідуальні якості в обіграші на шляху до воріт, Богдан Січкарук впевнено і потужно поклав м'яч у сітку воріт Пенькова - 2: 0.

ВОрскла Металург (Донецьк) дублюючі склади

Весь перший тайм відчутною територіальною та ігровою перевагою володіли полтавці, створивши при цьому чимало гостроти на підступах до штрафного майданчика. Особливо своїми активними діями відрізнялися Джемаль Кізілатеш і автор другого м'яча Богдан Січкарук.

Як і перший тайм, друга частина поєдинку почалася з гола молодих ворсклян. Дубль на 48-й хвилині оформив Січкарук. Потім настав час донецької команди. Дубль на свій рахунок, залишивши автографи у воротах Ткаченко на 54-й і 59-й хвилинах, записав Олександр Акименко. Такий розклад ніяк не влаштовував господарів поля, які після подачі від кутового прапорця зміцнили свою перевагу в рахунку. Залишившись без опіки на дальній штанзі, Січкарук у високому стрибку головою відправив четвертий м'яч Ворскли в цій грі і заодно оформив свій хет-трик - 4: 2!

До кінця зустрічі обидві команди мали по пару шансів на взяття воріт, але підсумковий рахунок вже не змінився.

Прес-служба ФК Ворскла

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter