"Ворскла" на зборах у Туреччині мінімально обіграла грузинське "Динамо" (відео)

Спорт
Андрій Іванов30 січня 2015 о 23:301238 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 "Ворскла" на зборах у Туреччині мінімально обіграла грузинське "Динамо" (відео)
Сьогодні наша команда відкрила рахунок своїм перемогам у новому році, обігравши найтитулованіший клуб Грузії - тбіліське «Динамо», яке зараз лідирує в своєму чемпіонаті, а в минулому сезоні оформило золотий дубль.

ТМ. «Ворскла» - «Динамо» (Тбілісі, Грузія) - 1:0

Гол: Міщенко (7).

ТМ (3). 30 січня 2015. 17:30. Туреччина. Белек. Спорткомплекс «Susesi». +12 градусів, рясна злива.

«Ворскла»: Непогодов (Ткаченко, 46), Є.Ткачук (Логінов, 46), Чеснаков, Сапай (Пернацький, 83), гравець на перегляді (Опанасенко, 46), Дедечко (Д. Кравченко, 83), А. Ткачук (Скляр, 46), Міщенко (Буднік, 62), Маркоскі (к) (Янузі, 46), Ковпак (Січкарук, 46), Бараннік (Кізілатеш, 62). Головний тренер: Василь Сачко.

«Динамо»: Грдлічка, Какабадзе, Букорац, Гвелесіані, Табатадзе, Парунашвілі, Чантурішвілі, Кітешвілі, Онву, Янелідзе, Гуга. На заміни виходили: Даушвілі, Япішвілі, Тотадзе, Чантурія, Чінтсадзе, Лобжанідзе, Мігелтадзе, Угулава. Головний тренер: Каха Гочіашвілі.

У саме яблучко ...

Одразу відзначимо, що зіграти в оптимальному складі ворсклянам не вдалося. Артем Громов пропускав матч через важку застуду, а Ігор Пердута не так давно тільки почав тренуватися в загальній групі. Рвався в бій капітан нашого колективу Арменд Даллку, однак наставники вирішили його поберегти, оскільки частину минулого збору захисник пропустив через пошкодження гомілкостопа. Не брав участі в поєдинку і Станіслав Богуш, але тут тренери потрапили в самісіньке яблучко: надали можливість провести на полі по тайму його дублерам - Дмитру Непогодову і Олександру Ткаченку, і кожен з них як мінімум по разу рятував «Ворсклу» від, здавалося б, неминучих голів!

Коронка Олега Міщенка

З боку могло здатися, що матч проходив за переваги «Динамо», але якщо у грузинів вона й була, то тільки у володінні м'ячем. По духу самої гри все було під контролем «біло-зелених», які досить швидко повели в рахунку. Вже на 7-й хвилині спрацювала одна з комбінацій, над розіграшем якої наші хлопці працювали на останніх заняттях (з метою «конспірації» ми не будемо її розсекречувати). Олег Бараннік відпасував на тезку Міщенка, і той пробив своєю робочою лівою ногою. Удар, звичайно, вийшов на славу, але й старий знайомий уболівальників запорізького «Металурга», голкіпер Лібор Грдлічка, почасти допоміг - пропустив гол у ближній кут.

На кожного Онву - свій Непогодов ...

У час, що залишився до кінця першого тайму команда з Тбілісі намагалася атакувати, але вся ця позиційна колотнеча натикалася то на пару опорних хавбеків, серед яких виділявся Денис Дедечко, то на надійні дії центральних захисників. Зазначимо, що свій перший матч у цьому році провів Євген Ткачук, з яким легко знаходив спільну мову універсальний вихованець полтавського футболу - Володимир Чеснаков.

У першій половині матчу наш суперник створив, по суті, півтора моменти, але з обома пострілами іспанського нападника Мануеля Онву впорався Дмитро Непогодов. І якщо удар головою у форварда, швидше за все, не вийшов, то з виходом сам на сам блискуче впорався наш голкіпер! Відзначимо три неточних удару Олександра Ковпака і добротну гру Олега Баранніка, який чіплявся, по суті, за всі м'ячі, але воротам суперника не загрожував.

Сухий лист Будніка...

Після перерви гра пішла куди веселіше! Перспективний штрафний не реалізував Дедечко, прямо з кутового ледь не забив Євген Буднік (штанга), а Володимир Чеснаков та Богдан Січкарук пробивали головою з вигідних позицій після кутових, але не влучали в ціль. Загалом, атакувало Тбілісі, а гру вела Полтава!

У суперника, щоправда, був момент, щоб врятувати поєдинок, але після розіграшу корнера і купи відскоків з ударом грузинського футболіста впорався Олександр Ткаченко. Не можна сказати, що наші хлопці вистояли - настирливий Джемаль Кізілатеш чимало разів відправляв у швидкі прориви Будніка, Січкарука й Янузі, але реалізувати контргру полтавці не змогли. Зате довели матч до перемоги, при цьому в кінці поєдинку на полі був, по суті, молодіжний склад «Ворскли», підсилений парою досвідчених виконавців.

Завтра вранці у нашої команди заплановане тренування, а потім футболістам буде наданий вільний час, повідомляє прес-служба ФК "Ворскла".

Фото і відео - прес-служба ФК "Ворскла"

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter