"Ворскла" перемагає у спарингу та їде додому (відео)

Спорт
Андрій Іванов12 липня 2015 о 11:331044 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 "Ворскла" перемагає у спарингу та їде додому (відео)
​Ворскла - Рудар Веленьє - 2:0

11 липня, 18:00, Веленьє. +27 градусів Голи: Громов (5), Ковпак (62, з пенальті)

Ворскла: Богуш (Непогодов, 70), Сімінін, Даллку, Сапай (Пердута, 65), Є. Ткачук (Дитятьєв, 65), Скляр (Чеснаков, 65), А. Ткачук, Громов, Бартуловіч (Міщенко, 46), Ковпак (Кізілатеш, 84), (к), Шиндер (Бараннік, 78).

Рудар: Радан, Дедіч, Кнезовіч, Кашнік, Яхіч, Туліміз, Плєшеч, Болха, Бабіч, Прашнікар, Етеровіч.

Гра давніх знайомих із командою Русміна Дедіча, який виступав за "Ворсклу" більше десяти років тому, пройшла за беззаперечної переваги полтавських футболістів. "Біло-зелені" з перших хвилин своїм бажанням та зарядженістю на результат дали зрозуміти господарям, що саме вони мають намір грати першим номером. Вже на 5-ій хвилині відкрив рахунок у матчі Громов. Він же в другому таймі здобув для команди право на виконання 11-метрового. Артем прострілював, а м'яч влучив у руку захисника "Рудара". З крапки під руками воротаря вдало пробив Олександр Ковпак.

Полтавці окрім того мали щонайменше три стовідсоткових можливості для взяття воріт, але й без того спокійно довели останній матч на зборі до перемоги, зберігши свої ворота сухими.

Сьогодні «біло-зелені» повертаються додому зі свого Словенського тренувального збору.

Фото, відео та текст - прес-служби ФК «Ворскла»

Читайте також: «Ворскла» перемогла чемпіонів Боснії

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter