«Ворскла» перемогла «Олімпік» вдома (відео)

Спорт
Андрій Іванов19 вересня 2015 о 22:311241 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 «Ворскла» перемогла «Олімпік» вдома (відео)
«Ворскла» - «Олімпік» - 2:1

«Ворскла» перемогла «Олімпік» вдома (відео)Фото: ФК "Ворскла"

ЛПМ. 8 тур. 19 вересня 2015. 19-30. Полтава. Стадіон «Ворскла».

Голи: Громов, 47, Турсунов, 59 (пен.) – Моха, 49.

Перший удар по воротах у звітному матчі – на рахунку захисника Даллку. Арменд намагався підкрутити м’яча у дальній кут, але воротар опинився там, де треба та без перешкод узяв м’яча. Надалі команди не могли створити нічого небезпечного. Хоча більше атакувала все ж «Ворскла». Полтавці на правах господаря йшли вперед, створюючи напругу біля воріт суперника. Чеснаков віддавав непоганий пас урозріз, але Шиндер трохи не встиг до м’яча. Традиційно гострими були і навіси з флангів. Полтавці кожного разу були на волосину від того, щоб провести результативну атаку. Також полтавці зусиллями Турсунова виконали небезпечний штрафний, зовсім поруч зі стійкою.

Другий тайм розпочався значно жвавіше, ніж перший. Спочатку забила «Ворскла». Бартуловіч зробив закидання на Громова, той увійшов в штрафний і влучно пробив в ближній кут. Але у якості лідера «Ворскла» пробула недовго. Моха опинився на ударній позиції, і по дузі закрутив м’яча у дальній кут воріт Ткаченка – 1:1.

Втім, і нічийний рахунок довго не тримався. Бартуловіч увірвався до штрафного. Захисник не за правилами зупинив Младена, і Дмитро Кутаков, головний арбітр матчу, призначив пенальті. Турсунов виконав суддівський вирок бездоганно, хоча Літовченко вгадав напрямок удару, шансів на те, щоб врятувати команду в нього не було – 2:1. Ось так різко змінилася гра після перерви. Після невеликого затишшя полтавці почали щільно атакувати знову. Увесь час на полі було багато боротьби та інтрига не зникала. Особливо спекотно стало під час додаткового часу. Навіть воротар «олімпійців» пішов на останній штурм. Донецька команда подала цілу низку кутових, але витиснути максимум із цих стандартів не зуміла. Тож, «Ворскла» святкує перемогу і станом на зараз виходить на четверте місце в турнірній таблиці, повідомляє прес-служба ФК «Ворскла»

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter