«Ворскла» підписала Сімініна та Шиндера

Спорт
Андрій Іванов26 лютого 2015 о 09:49876 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 «Ворскла» підписала Сімініна та Шиндера
Уклали свої офіційні трудові угоди з «біло-зеленими» двоє новобранців - захисник Сергій Сімінін та нападник Антон Шиндер.

«Ворскла» підписала Сімініна та ШиндераСімінін та Шиндер - гравці "Ворскли". Фото: ФК "Ворскла"Обом футболістам по 27 років. Вони сповнені сил і буквально горять бажанням допомогти команді Василя Сачка домогтися поставлених турнірних цілей. Хлопців, які прибули на навчально-тренувальний збір команди в Туреччину, відразу ж підкупила незвичайна дружня атмосфера в колективі. Як зізнаються, бажання залишитися в «Ворсклі» з'явилося з першого ж дня. А після вдало проведених спарингів це прагнення співпало і з думкою тренерського штабу. Шиндер на правах оренди гратиме за полтавський клуб до кінця сезону, а Сімінін поставив свій підпис під річним контрактом. Природно, якщо після закінчення цього терміну сторони буде все влаштовувати, співпраця може бути пролонгована.

На жаль, швидше за все, Антон Шиндер не зможе взяти участь у першій офіційній грі «Ворскли» в 2015 році проти донецького «Шахтаря», команди, що володіє правами на футболіста.

Свіжоспечені "ворскляни" вже вибрали собі ігрові номери. Сімінін взяв звичну для нього "трійку", а Шиндер виступатиме у футболці з номером "11", повідомили в "Ворсклі".

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter