«Ворскла» поступається у товариському матчі «Дніпру»

Спорт
Андрій Іванов7 вересня 2015 о 08:231026 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 «Ворскла» поступається у товариському матчі «Дніпру»
ТМ. «Дніпро» - «Ворскла» - 2:1

«Ворскла» поступається у товариському матчі «Дніпру»Фото: football-ukraine.com

5 вересня. 2015. 15-00. Шарівка, Валківський район, Харківська область.

Голи: Матеус, 55, 67, - Міщенко, 65.

Вчора, у Шарівці (Валківського району, на Харківщині) можна сказати, було подвійне свято - день визволення селища від німецько-фашистських загарбників та товариський матч двох клубів Прем’єр-ліги України. Тому подивитися на цю гру прийшло майже все село, і ще кілька десятків людей з найближчих населених пунктів.

Стартові 10 хвилин була позиційна боротьба. Потім швидка контратака «ворсклян» закінчилась скиданням головою Громова на Бартуловіча, останній пробив ногою над поперечиною. Далі Громов пронісся лівим краєм аж зі своєї половини поля й віддав на Шиндера, удар якого, майже впритул, парирував кіпер. Підопічні Василя Сачка багато комбінували, використовуючи середній та довгий пас. Ближче до середини тайму знову активний Громов на фланзі накрутив трьох і віддав Ковпаку, в якого удар зльоту, на жаль, не вдався. За хвилину, чи не вперше за гру Ткаченко включився у процес - легкий удар Безуса проблеми не створив. Потім Матеус, отримавши пас із глибини, пробив поруч із правою стійкою. «Ворскла» відповіла тим, що Ковпак від лицьової лінії віддав на Чеснакова, який вбігав до карної зони. Володимир добре пробив, але Лаштувка накрив м'яч. Далі Бартуловіч подав з кутового, Шиндер пробивав у падінні головою – вище. Наприкінці тайму, Сімінін зфолив проти Баланюка. Штрафний на самій лінії «Дніпро» зусиллями Матеуса виконав його відмінно, але блискуче діяв у рамці Ткаченко, перевівши кулю на кутовий.

Другий тайм розпочався жваво. Вже на 55-й хвилині Матеус після помилки в обороні відкрив рахунок. Через десять хвилин за фол проти Шиндера призначили штрафний. Виконував Міщенко - один із гравців у стінці головою відбив сферу. А у наступній атаці з коронної лівої поклав м'яч під самісіньку стійку в правий кут - 1:1. Втім нічия тривала недовго, Матеус знову виводить Дніпро вперед, замкнувши дальню стійку в епізоді, де, схоже, був офсайд. Потім Безус з далекої відстані пробив поруч із лівим кутом воріт Ткаченка. «Ворскла» прагнула відігратися. Спочтаку Ковпак сильно з-за меж штрафного - воротар не без зусиль приборкав м'яч, а потім Міщенко метрів з 22-х перевірив свою ліву - воротар забрав кулю. Зрештою матч так і закінчився – 2:1, повідомляє пресс-служба ФК «Ворскла».

Читайте також: Напівмарафон у Полтаві зібрав більше 700 учасників

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter