«Ворскла» тренується у Словенії

Спорт
Андрій Іванов30 червня 2015 о 13:46869 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 «Ворскла» тренується у Словенії
Полтавські футболісти на своєму закордонному тренувальному зборі проведуть три спаринги.

«Ворскла» тренується у СловеніїФото: ФК "Ворскла"

Успішно подолавши маршрут літаком з Києва до австрійського Відня, звідки автобусом дісталися словенського містечка Рогашка Слатіна, ворскляни опинилися в знайомій для більшості з них атмосфері. І хоча народ поруч переважно відпочиває, полтавській дружині тут буде не до релаксу.

Із завтрашнього ранку на ввірених у користування "біло-зеленим" полях закипить копітка праця. Проте нікого це морально не переобтяжує, адже хлопці добре відпочили за місяць своєї відпустки. Ніч на відновлення сил після дороги, а зранку - до роботи, ынформуэ прес-служба ФК "Ворскла".

За час збору головний тренер "Ворскли" Василь Сачко хоче зіграти три контрольних поєдинки. За наявною до цього часу інформацією, першим суперником ворсклян на словенській землі стане хорватський футбольний клуб «Спліт», що посів за підсумками минулого сезону в своєму чемпіонаті сьоме місце. Гра запланована на 3-е липня.

Помірятися силами зі свіжоспеченим чемпіоном Боснії і Герцеговини, футбольним клубом «Сараєво», команда Василя Сачка отримає шанс 7-го липня. Із середняком словенського чемпіонату, клубом «Рудар» з міста Веленьє, полтавці зустрінуться 11-го липня, за день до свого повернення додому.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter