"Ворскла" упевнено перемогла "Олімпік"

Спорт
Андрій Іванов9 травня 2015 о 19:001015 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 "Ворскла" упевнено перемогла "Олімпік"
Полтавці, пропустивши першими, змогли впевнено перемогти суперників.

«Ворскла» - «Олімпік» - 3:1

Ковпак забив свій 70 гол. Фото: прес-служба ФК "Ворскла"

УПЛ. 23 тур. 9 травня. 2015. 17-00. Полтава. Стадіон «Ворскла».

Голи: Ковпак (13, пенальті), Скляр, 25, Шиндер, 31 – Кадимян (11).

Полтавці, пропустивши першими, змогли впевнено перемогти суперників.

С самого початку матчу спостерігалося дуже велике бажання «Ворскли» забити гол. Можливо, частково таке бажання якнайшвидше доправити м’яча до воріт суперників, і зіграло поганий жарт на самому початку зустрічі. Адже полтавці припустилися прикрої помилки на підступах до власної штрафної, Іса перехопив, м’яча і віддав на Кадимяна. Той чудово та невідпорно пробив у дальній кут – 0:1.

Втім, недовго пробули гості у якості лідера. Буквально у наступній атаці, Громова збили у штрафному майданчику, а Ковпак реалізував пенальті – 1:1. Цей гол для Олександра став ювілейним – 70 у чемпіонатах України. Зважаючи на те, що минулий матч для Олександра став 250, маємо зазначити, що нападник «Ворскли» відзначає два ювілеї поспіль. До речі, Олександр міг забивати і 71-й. Він красиво пробивав у падінні, але м’яч влучив у штангу. Дуже динамічний та ефектний епізод.

Кілька хвилин тиші, розбавленої ударом головою Шиндера після подачі Турсунова, і «ворскляни» виходять уперед. Невдало розіграний гостями кутовий призвів до швидкої контр атаки чотири в три. Олександр Скляр, який пройшов з м’ячем майже усе поле, несподівано вирішив пробити з-за меж штрафного, маючи кілька інших варіантів продовження атаки. Задум вдався на всі 100 відсотків – м’яч залетів точно у нижній кут воріт – 2:1.

Кілька атак – і «Ворскла» потроює свою перевагу. Це Шиндер, отримав пас від Турсунова і влучно пробив з гострого кута під дальню стійку – 3:1. Антон зміг забити ще у наступній атаці і знову з пасу Турсунова, але арбітр відмінив взяття воріт через офсайд.

До кінця тайму мали команди ще по одному шансу відзначитись. Знову Шиндер тікав від захисників та пробивав по воротах. Але цей «постріл» блокували. А у «Олімпіка» міг забивати Кадимян, отримав він довгу передачу і сильно та хльостко пробивав – повз ворота.

Слід відзначити, що полтавські ультра влаштували дуже якісну підтримку своєї команди. Вони всі, як один, вдягнули зелені футболки і увесь час скандували та співали.

У другому таймі «Ворскла» свої атакуючі оберти не зменшувала. Андрій Ткачук пробивав по воротах, проте Ігор Литовка впорався з цим «пострілом». Непогано знову діяли фланги. Наприклад, Турсунов віддавав передачу Ковпакові. Олександр у підкаті намагався пробити, але не зміг це зробити з необхідною силою. Пробивали полтавці і здалеку. Дного разу Литовка відбив, а іншого м’яч пройшов вище.

Втім, команди просто догравали. Можна було смливо констатувати, що гра була зроблена, ще у першому таймі, повідомила прес-служба ФК "Ворскла",

Нагадаємо, що молодь "Ворскли" також обіграла "Олімпік".

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter