«Ворскла» внічию зіграла з «Карпатами»

Спорт
Ольга Матвієнко8 серпня 2016 о 07:56824 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 «Ворскла» внічию зіграла з «Карпатами»
​Команди зустрілися у третьому турі Ліги Парі-Матч.

«Ворскла» внічию зіграла з «Карпатами»Фото – www.vorskla.com.ua

ЛПМ. 3 тур. 7 серпня. 2016. 19.30. Полтава. Стадіон «Ворскла».

Голи: Коломоєць, 77 – Грисьо, 25.

Гра розпочалася неквапливо: команди наче ходили у розвідку, а от до ударів справа не доходила. Поволі «Ворскла» почала частіше затримуватися на половині поля суперників. «Карпати» відповіли небезпечним випадом. Чачуа наніс удар з вигідної позиції, проте не влучив у ворота.

«Карпати» й надалі намагалися гостро контратакувати, проте у них це не дуже виходило. Згодом львів’янам вдлося забити перший матч у поєдинку. Лещук пройшов по флангу та зробив націлений навіс на голову Грисьо. Максим скористався своїм шансом сповна і точно пробив головою – 0:1.

«Ворскла» відповіла сильним ударом Хльобаса з гострого кута. Свою команду виручив Підківка. «Карпатам» вдалося заспокоїти гру, що очевидно не грало на руку «Ворсклі». Натомість гостям вдалося провести небезпечну атаку. Худоб’як відзначився ударом з далеку. М’яч пройшов трохи вище поперечини.

До теми: «Ворскла» програла «Олександрії» у другому турі Ліги Парі-Матч

У перерві Василь Сачко зробив дві заміни, щоб змінити хід зустрічі. Проте на початку тайму ближчими до успіху були «Карпати». Ксьонз пройшов усе поле та наважився на удар із 25 метрів. Непогодов відбив цей постріл. Гості атакували все активніше та активніше. Лещук пробивав із дальньої дистанції. Непогодов впорався з ударом. «Карпати» провели ще одну небезпечну атаку, проте до акцентованого удару справа не дійшла. У «Ворскли» пробивав Чеснаков – мимо ближнього кута.

«Ворскла» внічию зіграла з «Карпатами»Фото – www.vorskla.com.ua

Після цих подій гра зовсім заспокоїлася. «Карпати» методично та впевнено сушили матч. Вони заробляли фоли на собі. Один майже на лінії штрафного. Ксьонз пробивав із небезпечного штрафного, Непогодов врятував.

Надалі команди обмінялися небезпечними моментами. У «Карпат» Костевич пробив по воротах після пасу з флангу, м’яч влучив у стійку. А от «Ворскла» забити змогла. Серія рикошетів у штрафному – і Коломоєць зорієнтувався краще за всіх та влучно з розвороту пробив по воротах – 1:1.

Могли ворскляни відразу забити і другий, але постріл Кобахідзе зі штрафного прийняв на себе каркас воріт. А добивання Скляра було неточним.

Більше небезпечних моментів у грі не було. Матч так і закінчилася мінімальною нічиєю.

Прес-служба ФК «Ворскла»

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter