«Ворскла» впевнено обіграла «Чорноморець»

Спорт
Андрій Іванов17 квітня 2016 о 21:401376 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 «Ворскла» впевнено обіграла «Чорноморець»
«Ворскла» - «Чорноморець» - 2:0

«Ворскла» впевнено обіграла «Чорноморець»Фото - ФК "Ворскла"

ЛПМ. 22 тур. 17 квітня 2016. 19:30. Полтава. Стадіон «Ворскла».

Голи: Ткачук, 2, Коломоєць, 79.

Перед початком матчу усі присутні вшанували хвилиною мовчання Мирослава Кабушка, полтавського десантника, якій загинув у ході антитерористичної операції на сході Україні.

Сама ж гра розпочалася дуже жваво. Після кутового «ворсклянин» Андрій Ткачук чудового набіг на навіс партнера і головою забив м’яча у нижній кут – 1:0. «Чорноморець» з відповіддю довго не тягнув, але і гольовою вона не вийшла. Коркішко вийшов сам-на-сам з Непогодовим, та воротар «Ворскли» вчасно «рвонув дистанцію», і форвард гостей пробив у кіпера. «Ворскляни» продовжили атакувати і за кілька хвилин провели ще одну атаку, яка могла б стати результативною. Хльобас виходив на ударну позицію, але Боровик зіграв також, як і Непогодов, вдало на виході і нівелював зусилля полтавського гравця.

Хльобас мав шанс декількома хвилинами пізніше. Він отримав пас з флангу, «прибрав» захисника та пробив з гострого кута. Боровик відбив цей удар. В кінці тайму темп гри трохи знизився.

Початок другого тайму також не був дуже багатим на моменти. Аж поки Бартуловіч не перевірив на пильність Боровика, потужно пробивши з 30 метрів. Воротар «Чорноморця» випробування пройшов. Потім Хльобас пробивав з лінії штрафного – вище воріт. Далі небезпечно пробивав Громов, і знову Боровик виручив. Чудовий початок тайму, залишалося дочекатися результату. Далі, Хльобас добре потримав м’яч у штрафному та відкотив на Коломойця. Юрій пробив вище воріт.

Загалом у другому таймі відслідковувалося бажання «Ворскли» забити другий – для впевненості. Кілька разів полтавці добре грали на контр атаках, вистрілюючи вперед, наче спринтер з низького старту. Але останнього пасу бракувало. Цікаво, що найреальніший шанс був не з контратаки, а після стандарту. «Ворскляни» розіграли штрафний, пішла довга діагональна передача на Ткачука. Андрій пробив зльоту «парашутом», але Боровик в останню мить «витягнув» м’яча з верхнього кута.

Зрештою «Ворсклі» вдалося таки домогтися свого. Ребенок отримав загострювальну передачу, увійшов у штрафний та пробив з гострого кута. Боровик відбив м’яча в поле, де першим на добиванні опинився Коломоєць. Юрій сильним ударом відправив м’яча у сітку воріт – 2:0.

Тож, можна з впевненістю на 90 відсотків говорити, що гра була зроблена. Адже до кінця матчу лишалося усього десять хвилин. За характером гри стало зрозуміло, що «Чорноморцю» відігратися цього вечора не судилося. «Ворскла» святкує впевнену, як за грою, так і за рахунком, перемогу, передає прес-служба ФК «Ворскла»

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter