«Ворскла» здобула другу перемогу підряд (відео)

Спорт
Андрій Іванов13 вересня 2015 о 18:381176 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 «Ворскла» здобула другу перемогу підряд (відео)
Цього разу полтавці здолали «Сталь».

Младен Бартуловіч забиває свій перший гол за "Ворсклу". Скріншот з трансляції.

«Сталь» (Дніпродзержинськ) – «Ворскла» - 1:2

13 вересня 2015 року. Дніпропетровськ. Стадіон «Метеор». 700 глядачів.

«Ворскла» впевнено вступила в гру, лиш тільки розпочавши по свистку з центру поля, хоча перший удар у грі на рахунку дніпродзержинської команди – Васін пробив поруч із лівою стійкою. На 7-й хвилині Шиндер сам продерся по флангу аж до карного майданчика, відтіснив корпусом захисника, але на його простріл уздовж воріт ніхто не нагодився. Ворскляни продовжували шукати підходи до воріт Паньківа, хоча й тринькали нагоду за нагодою в створюваних епізодах. На 99,9% гольовий момент вигадав все той же Шиндер, але, обігравши на шляху до воріт кількох опонентів, не став бити з гострого кута, а трішки незручно віддав на Ковпака, який вбігав до штрафного – удар вище воріт. Номінальні господарі відповіли після неузгоджених дій в обороні «біло-зелених», але Ткаченко виправив огріхи партнерів. На якийсь час у грі настало затишшя. Цю аритмію обидві команди могли б використати для певного аналізу вже зіграного відрізку часу. «Ворскла» не змогла скористатися з розгубленості захисту команди Володимира Мазяра, а Каленчук ударом з далекої відстані поцілив у хрестовину воріт Ткаченка.

«Ворскла» мала територіальну перевагу, але в першому таймі окрім поодиноких епізодів на підступах до штрафного нічого, що могло б претендувати на звання по-справжньому гольовий момент, не виникало.

Активність обох команд на старті другого тайму викривала серйозність тренерських розмов у обох роздягальнях, а вболівальникам на трибунах давала надію на те, що вони стануть свідками більш динамічного та, головне, результативного футболу. Зліва до штрафного майданчика полтавців прокрався Васін, але вдало пробити йому завадив Даллку – удар повз ціль.

Подача Бартуловіча від кутового прапорця з лівого краю могла б увінчатися успіхом, якби хороший удар Турсунова з-за меж штрафного прийшовся не прямо в кіпера.

Перший гол у грі на 61-й хвилині забив Чеснаков із подачі Младена Бартуловіча з кутового. Передував цьому момент, коли Андрієві Ткачуку покотили м’яч під удар, але воротар перевів кулю вище поперечини. Святкували ворскляни по-особливому, поздоровляючи з поповненням в родинах Чеснакова та Сімініна (дружина Сергія подарувала йому сина напередодні гри, - прим.). Череда атак в обидва боки, а потім удар Турсунова – дещо вище воріт.

Минуло десять хвилин після першого голу, як «Ворскла» знову забиває: Бартуловіч пройшов від центру поля, віддав на Громова, з ударом якого воротар упорався, та на добиванні Бартуловіч шансів Паньківу не залишив – 0:2 в цьому матчі. Ще до своєї скарбнички Младен міг додати в наступних двох епізодах, коли спочатку змусив попітніти Паньківа під час виконання штрафного удару, а згодом лише захисник у підкаті завадив вірному голу.

На 85-й хвилині команда Володимира Мазяра скоротила відставання в рахунку, коли точним ударом в дальній нижній кут відзначився Бабенко.

Три хвилини по тому Шиндер відверто пробачив захист і воротаря «Сталі», пробивши поруч із лівою штангою, повідомляє прес-служба ФК "Ворскла"

Нагадаємо, що молодіжний склад «Ворскли» вчора поступився «Сталі

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter