«Ворскла» зіграє товариську гру з «Олександрією»

Спорт
Андрій Іванов1 вересня 2016 о 16:25721 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 «Ворскла» зіграє товариську гру з «Олександрією»
​Цілих чотири вихідних дні отримали від тренерського штабу після перемоги над київським «Динамо» футболісти «Ворскли».

«Ворскла» зіграє товариську гру з «Олександрією»Фото та текст - прес-служби ФК «Ворскла»

Та це не означає, що 96 годин ворскляни повинні були бити байдики. Виконання індивідуального тренувального плану під контролем тренера з фізичної підготовки Володимира Деуль і лікаря команди Миколи Ігнатенка. В телефонному режимі вони давали хлопцям рекомендації та цікавилися самопочуттям спортсменів. Скоро полтавська дружина збереться на заміській базі, де одразу ж пройде медичне обстеження, згодом на футболістів чекає теоретичне заняття, де розберуть «по кісточках» гру 6-го туру Ліги Парі-Матч із «Динамо». По тому – повноцінне півторагодинне тренування на одному з полів біля бази.

Паузу, пов’язану з дебютним відбірковим поєдинком ЧС-2018 національної збірної України проти Ісландії, ворскляни заповнять товариською грою. У неділю о 16:00 на стадіоні «Ворскла» ім. О. Бутовського господарі поля прийматимуть «Олександрію».

Варто зазначити, що Санжар Турсунов, який тиждень тому повернувся до Полтави, і вже встиг взяти участь у грі з командою Сергія Реброва, відпочивав усього один день. Три наступних, як справжній профі, совість якого повинна бути чистою перед самим собою, тренувався разом із «молодіжкою» Олександра Омельчука.

Читайте також: Президент «Ворскли» про перемогу над «Динамо» та трансфер Турсунова

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter