«Ворскла» поповнилася нападником

Спорт
Андрій Іванов23 грудня 2015 о 10:05903 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 «Ворскла» поповнилася нападником
У Полтавського клубу з’явився перший новобранець в період зимового міжсезоння.

«Ворскла» поповнилася нападникомЮрій Коломоєць (посередині) та його агенти. Фото - ФК «Ворскла»

Ним став 25-річний вихованець криворізького «Кривбаса» Юрій Коломоєць. Сьогодні він у супроводі своїх менеджерів прибув до головного офісу ФК «Ворскла», де підписав однорічний контракт.

Нападник за амплуа, останнім часом він захищав кольори ФК «Олександрія», звідки пішов одразу після закінчення терміну трудової угоди. За команду з Кіровоградщини новачок команди Василя Сачка відіграв понад 70 поєдинків, забивши при цьому чотирнадцять голів.

«Мені дуже імпонують амбіції «Ворскли», тому без особливих роздумів пристав на цю пропозицію», - сказав Юрій у своєму першому коментарі для прес-служби клубу одразу після укладання офіційної угоди. З Полтавою футболіст добре знайомий, адже 2004-го року виступав за місцеву «Молодь». Гравець поки не знає, під яким номером гратиме в своїй новій команді, та бажав би мати 26-й, який наразі звільнився після відходу з команди захисника Олександра Пернацького.

«Бажаю уболівальникам моєї нової команди позитивних емоцій, щоб «Ворскла» частіше радувала хорошими результатами. Здоров’я, успіхів і всього найкращого в 2016-му році!».

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter