Юнакам «Ворскли» не пощастило виграти у однолітків з Луцька

Спорт
Андрій Іванов6 травня 2015 о 17:40752 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Юнакам «Ворскли» не пощастило виграти у однолітків з Луцька
«Ворскла» – «Волинь» – 2:0

Чемпіонат U-19. Група «2». 9 тур. 06 травня 2015. 13:00. Полтава. Стадіон «Лтава».

Юнакам «Ворскли» не пощастило виграти у однолітків з ЛуцькаФото: прес-служби ФК "Ворскла"

«Ворскла»: Вічний, Дорош, Максименко, Саків, Остапенко, Мандриченко (Гасенко, 60), Мельник, Гаркуша, Мілько (Брага, 64), Пилиповець, Русин (Шаповал, 54).

Запасні: Савчук, Засенко, Мороз, Дудка.

Тренер: Вадим Мандрієвський.

«Волинь»: Марчук, Кулина (Омельчук, 53), Прошак, Мелінишин, Сороченко, Тетеренко, Чепелюк (90+4), Дудік (Панькевич, 90), Романюк (Ляшенко, 63), Деда (Льозін, 75), Петров.

Запасні: Хвалицький, Дроздовський.

Тренер: Володимир Мозолюк.

Якщо у першому таймі протистояння юнацьких складів «Ворскли» та «Волині» була рівна гра, то в другому перевага була на боці господарів. Щоправда витиснути результат з цієї переваги вони не зуміли.

Перші 45 хвилин протистояння запам’яталися позиційними атаками «Ворскли» і стрімкими контр випадами «Волині». «Ворсклянин» Мілько – перший, хто взяв ініціативу на себе. Але його ударові у верхній кут не вистачило точності. Далі полтавці організували затяжну атаку, в результаті якої Русин пробивав у падінні головою. Стійка врятувала «Волині» від голу. Забігаючи наперед, відзначимо, що це був не останній випадок, коли каркас воріт страхував воротаря «Волині».

У другому таймі на полі вже була лише одна команда – «Ворскла». Саме полтавці більше атакували. На вістрі часто опинявся Шаповал, але йому не таланило. Зі штрафного пробивав Гасенко, але кіпер правильно обрав позицію і «намертво» узяв м’яча. Підключалися до атаки і захисники, втім не вистало їм точності при ударах з «другого поверху». В деяких епізодів до голу було усього кілька сантиметрів. І ось на останніх хвилинах відбувся ключовий епізод гри. Контратака «Ворскли», Гасенко сміливо йде на ворота, у нього є простір і кілька варіантів продовження атаки. Півзахисник вирішив пробити, м’яч з величезною швидкістю «врізався» в поперечину і відскочив у поле. Дорікнути Владиславові у жадності не можна, адже удар вдався та трохи не пощастило.

Тож, «суха» нічия у підсумку, передає прес-служба ФК "Ворскла".

Також нагадаємо, що «ворсклянин» Олександр Ковпак провів 250 поєдинків в Вищому дивізіоні України.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter