Юнаки «Ворскли» розгромили однолітків із Закарпаття

Спорт
Андрій Іванов1 квітня 2015 о 16:141170 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Юнаки «Ворскли» розгромили однолітків із Закарпаття
«Ворскла» U-19 – «Говерла» U-19 – 5:0.

Юнаки «Ворскли» розгромили однолітків із ЗакарпаттяФото: ФК "Ворскла"

Чемпіонат U-19. 1 квітня. 2015. 12-00. Копили. УТБ ФК «Полтава».

Голи: Пилиповець (39, 42, 52), Зосенко, (71), Мандриченко, (76).

«Ворскла»: Прокопенко, Саків, Дорош (к), Бобров (Остапенко, 80), Максименко, (Мороз, 82), Пилиповець, Мандриченко, Мельник, (Дудка, 62), Мілько (Зосенко, 64), Шаповал (Гасенко, 68), Русин (Муха, 77).

Запасний: Вічний.

Тренер: Вадим Мандрієвський.

Якщо охарактеризувати матч коротко, можна сказати, що гра проходила за повної та беззаперечної переваги юнаків «Ворскли». Або ж заспівати усім відому пісню про «Аргентину – Ямайку», трохи переробивши слова.

На початку першого тайму «Ворскла» мала три хороших моменти, щоб відзначитися. Втім, не вистачило везіння. Щоправда, потім Фортуна «віддала борг», не без зусиль з боку нападу полтавців. Постаралися Мілько та Пилиповець. Перший віддав дві гольових передачі, а другий не схибив. Особливо красивим вдався перший гол. Олександр влучив у «дев’ятку» воріт суперників. 2:0 – і команди пішли на перерву.

Другий тайм полтавці розпочали, ще активніше і результат не примусив довго на себе чекати. Знову Пилиповець чудово розібрався у штрафному майданчику і забив третій у цьому поєдинку для себе і для команди м’яч – 3:0. А далі, як кажуть, справа техніки. Зосенко довів результат до 4:0. А через п’ять хвилин Мандриченко зіграв на підбиранні і прямим ударом встановив остаточний результат матчу – 5:0. Відзначимо, що протягом другого тайму у полтавців були ще нагоди для взяття воріт, повідомила прес-служба ФК «Ворскла».

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter