Юні полтавські баскетболісти вийшли до півфіналу Всеукраїнської ліги

Спорт
Андрій Іванов11 лютого 2015 о 11:34862 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Юні полтавські баскетболісти вийшли до півфіналу Всеукраїнської ліги
В Україні триває сезон Всеукраїнської юнацької баскетбольної ліги. У цих змаганнях успішно виступають і представники Полтави.

Станіслав Бугаєвський, старший тренер відділення баскетболу Полтавської спеціалізованої дитячо-юнацької школи олімпійського резерву, розповів що зараз у лізі беруть участь відразу шість хлопчачих команд різного віку.

Юні полтавські баскетболісти вийшли до півфіналу Всеукраїнської ліги

"Привезли" суперникам 60 очок

14-річні баскетболісти вже вибороли право брати участь у півфінальних баталіях. Вони грали разом в одній групі з двома харківськими командами, черкаськими «Мавпами» та маріупольськім «Азовмашем». Їм вдалося посісти друге місце, яке дає право виходу у півфінал. Причому першість у групі визначилася лише за різницею очок між Полтавою та «Мавпами». А на загал, підопічні Бугаєвського виступали дуже добре. В одному із матчів перемогли Харків з різницею у 60 (!) очок. Тож, у лютому-березні полтавці зіграють у півфіналі в одній групі з командами Києва, Дніпропетровська, Одеси та Івано-Франківська.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter