«Ворскла» - «Шахтар» - 1:2: полтавці до останнього намагалися вирвати перемогу (фото)

Спортивна Полтава
Олег Журавльов2 серпня 2014 о 10:332081 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 «Ворскла» - «Шахтар» - 1:2: полтавці до останнього намагалися вирвати перемогу (фото)
1 серпня о 19-00 у Полтаві "Ворскла" програла "Шахтарю".

Ворскла Шахтар

Голи: Громов, 28 - Гладкий, 80, Степаненко, 82.

З церемонії прощання з президентом «Ворскли» Олегом Бабаєвим розпочався матч у Полтаві. Місце вболівальника номер один в ложі в цей вечір пустувало. На превеликий жаль, Олег Мейданович більше ніколи не почує гімн України на рідному стадіоні. Гімн тієї країни, за суверенітет і спокій якої, він виступав до останньої хвилини життя ...

«Ви назавжди в наших серцях» - такий банер вивісили фанати «Ворскли».

На перших порах у зустрічі не було небезпечних моментів. Пригадується тільки момент зі штрафним. Дедечко пробивав низом, однак м'яч не залетів у ближній кут. По справжньому небезпечно було на 12-й хвилині. Турсунов навісив зі штрафного, Каніболоцький помилився на виході, а Даллку на дальній штанзі не вистачило трохи, щоб відправити м'яч у ворота. «Шахтар» відповів потужним ударом зі штрафного - трохи вище поперечини. Після чого Шевчук прострілював зі свого лівого флангу, м'яч пішов за межі поля, зачепивши сітку воріт з протилежного боку. Полтавці настирливо домагалися результату, і таки змогли забити гол акурат перед «водопоєм». Контратака «Ворскли» вдалася на славу. Баранник отримав відмінний пас в центрі поля від Пердути. Далі Олег віддав м'яч наліво - на Громова. Артем прийняв і пробив низом з-за меж штрафної. Каніболоцький якось вже дуже розслаблено ловив цей м'яч, крім того, футбольний снаряд залетів у ворота щільно зі штангою. Таким чином, рахунок став 1:0 на користь господарів.

Далі «ворскляни» грамотно виставили оборону і проводили непогані контратаки. «Шахтар» не міг створити моментів, адже при кожній атаці їм доводилося грати з оглядкою на оборону. «Гірники» заробили штрафний, який пробивав Срна. Але Санжар Турсунов, як справжній майстер бойових мистецтв, жваво кинувся під удар і ліквідував загрозу ще, можна сказати, в самій початковій стадії. Під кінець першого тайму в штрафному «Ворскли» виникла невелика«пожежу». Гладкий і Луїс Адріано намагалися пробити по воротах, але захисники завадили їм. Спочатку другого тайму Громов міг виходити один на один з воротарем. Але Кучер сфолив на Артемі, арбітр справедливо показав попередження центрбек «Шахтаря». Полтавчани не зменшили темпу в атаці. За це були винагороджені стовідсоткової можливістю, яку реалізувати не змогли. Баранник отримав м'яч майже у воротарському і пробивав з розвороту - Каніболоцький відбив. Після чого, «Шахтар» щільно обступив штрафну «Ворскли». «Гірники» подали чотири кутових поспіль. Було дуже небезпечно, навіть штанга була, але результату не було. «Шахтар» продовжив атакувати, але захист «Ворскли» трималася. Прекрасний був капітан Даллку, його впевнена гра в захисті вселяла впевненість і в партнерів.

В атаці полтавчани покладалися на контргру, між іншим, небезпідставно. Тренерський штаб «Ворскли» зміг вибудувати контратаки за принципом стислої пружини. Трохи тільки «гірники» втрачали м'яч, відразу ж «Ворскла» розгортала свої активні і моментальні наступальні дії. В результаті, атакували полтавці дуже гостро.

Незважаючи на те, що моментів у «Шахтаря» особливо не було, забити вони змогли. Гладкий несподівано пройшов по центру, опинився на ударній позиції і точно пробив - 1:1. У цей момент все перевернулося з ніг на голову. «Шахтар» з другого моменту, забив другий гол. Після кутового, Степаненко опинився в потрібному місці і в падінні переправив м'яч у ворота - 1:2.

До честі «Ворскли», час, що залишився, вона провела в атаці, але добитися результату їм не вдалося. Наприкінці матчу виникла бійка. В результаті Кучер і Даллку отримали по другій жовтій. До слова, Даріо Срна після матчу сказав, що капітана «Ворскли» видалили несправедливо.

Текст: Прес-служба ФК "Ворскли"

Фото Олега Журавльова

До речі: Дубль "Ворскли" переміг дубль "Шахтаря"

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter