Літні ідеї краси: як зробити маску з полуниці

Теми
Надія Труш9 червня 2014 о 14:002001 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Літні ідеї краси: як зробити маску з полуниці
Полуниця – чудове джерело вітамінів для краси шкіри обличчя.

Мінеральні речовини і натуральний цукор, що містяться у літній ягоді, дають швидку енергію.А ефірні олії, що додають полуниці чарівний аромат, мають антибактеріальні, противірусні, протизапальні властивості.

Літні ідеї краси: як зробити маску з полуниціфото з сайту news.ub.ua

Полуниця допомагає позбутися пігментних плям і веснянок. Вітамін С, якого в ягоді більше чим досить, сприяє синтезу колагену. Це дарує шкірі обличчя пружність та освітлює її.

Пропонуємо потурбуватися про власну красу та спробувати полуничні маски для шкіри обличчя.

В столову ложку соку полуниці додайте яєчний жовток. Нанесіть маску на шкіру обличчя і шиї приблизно на 15-20 хвилин. Але більше зазначеного часу маски з полуниці тримати не можна, бо шкіра почервоніє, і результату ефективного не буде.

Інший спосіб чудово підійде тим, хто бажає позбутися веснянок. Кілька невеликих ягідок полуниці змішайте з чайною ложкою сметани. Теж тримайте не більше 20 хвилин. Корисно додати у таку маску кілька крапель оливкової олії, шкіра стане бархатистою, еластичною.

А ця маска – очищуюча: змішайте кілька ягідок полуниці і чайну ложку білої глини (попередньо розбавленої теплою водою). А заморожений сік – шматочки полуничного льоду – освіжить вранці шкіру.

Читайте також

Уроки макіяжу від Марини Борщевської: святковий макіяж

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter