Модний макіяж літа-2014: на що звернути увагу

Теми
Надія Труш19 червня 2014 о 07:502441 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Модний макіяж літа-2014: на що звернути увагу
Мабуть, чи не кожна дівчина прагне виглядати на всі 100%, починаючи від підготовки до пляжного сезону, закінчуючи яскравим образом.

Не менш важливою складовою для створення індивідуального та особливого зовнішнього вигляду є макіяж. Що пропонують візажисти цього літа?

Модний макіяж літа-2014Літо-2014 – акцент на природний макіяж. фото beauty.passion.ru

Природний макіяж можна по праву вважати основним трендом цього сезону. Денний макіяж повинен бути непомітним і не містити чітких ліній. Яскраві ж кольори варто використовувати у вечірньому образі. При цьому, необхідно пам’ятати, що акцент може бути як на очі, так і на губи, але не на все водночас.

Влітку шкіра потребує зволоження, а тому використання основ під макіяж з ефектом зволоження стане запорукою краси Вашої шкіри.

Модний макіяж цього літа передбачає блідість, тому рекомендується користуватися румʼянами персикового або золотистого відтінку.

Модний макіяж літа-2014

Сучасні тенденції диктують створення акценту на очах за допомогою кольору морської хвилі, бірюзового та блакитного відтінку. Така палітра особливо пасує дівчатам з сіро-блакитними та карими очима. Допустиме також і використання білих тіней, бажано в поєднанні з рожевою помадою та матовою шкірою, що надасть індивідуальності вашому образу.

Любительки експериментів можуть придбати до своєї косметички помаранчеву помаду чи блиск, а також використати будь-який відтінок: медовий, морквяний, мандариновий чи янтарний.

Прихильниці блиску можуть без вагань використовувати в своєму образі блиск золота чи срібла, що надасть святковості вигляду.

Класичний тренд – червону помаду візажисти рекомендують цього літа використовувати в матовому вигляді. Така текстура довше тримається на губах та досконало підкреслює їх контур.

Очевидно, з моди ніколи не вийдуть стрілки на очах, адже цього сезону вони теж стоять на вершині популярності. Особливо актуальною є форма «котяче око» - підняті подовжені стрілки.

Альтернативою до будь-якого вечірнього макіяжу може стати макіяж smoky eyes, а завершальний штрих варто зробити на губах, використавши світлий чи прозорий блиск.

Підготувала Яна Боровська за матеріалами інтернет-видань.

Читайте також

Марина Борщевська розповіла про ідеальний макіяж: майстер-клас

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter