Основні секрети успішного флірту

Теми
Надія Труш2 квітня 2014 о 12:143216 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Основні секрети успішного флірту
Легка гра між чоловіком і жінкою, своєрідний мікс з кокетства і провокацій, вишукана дуель натяків – ось що таке флірт, який здатний покращити настрій.

Вміння невимушено фліртувати, наближувати до себе чоловіка і все ж одночасно тримаючи його на відстані вважається одним із тих вмінь, які має мати кожна дівчина в своєму чарівному арсеналі. Мистецтво флірту вивчали ще фрейліни при королівських дворах. Ця тонка наука цінувалася не лише тому, що флірт – спосіб привернути увагу чоловіка, а й можливість продемонструвати розум жінки.

Основні секрети успішного фліртуфото з сайту www.skidkaest.ru

Ми знайшли кілька порад, як навчитися успішному флірту. До речі, ці маленькі жіночі секрети-хитрощі допоможуть подолати сором’язливість, якщо з цим є потреба боротися.

Секрет №1

Табу на пошлість – це найперше. Флірт має бути красивим і вишуканим, ніби сукня з мережива або найніжніша картина романтичного художника. Грубий і вульгарний флірт – це не флірт, а банальна розв’язність . Запам’ятайте, флірту допустимі лише легесенькі сексуальні провокації, в ньому майже завжди присутній еротизм. І зовсім не потрібно соромитися цього! Але, на відміну від нав’язування себе чоловіку, флірт завжди дозволяє жінці відступити на кілька кроків назад, мовляв, ви «нічого такого» не мали на увазі, а йому – лише здалося. Вищий пілотаж: втриматися на межі тонесеньких, але багатозначних натяків. Навчитися цього допоможе лише одне: практика. І не забувайте, що в справі флірту як в кулінарії: головне – не пересолити страву.

Секрет №2

Будьте жіночною. Навіть якщо вам зручно у позаторішньому спортивному костюмі чи джинсах – це не завадить виглядати жіночно, якщо ви самі так хочете виглядати. Флірт це гра, а згідно з правилами, жінка – слабка стать. Навіть якщо у житті ви строга ділова бізнес-дама, самостійна і амбіційна. Можна включати легку стервозність, це тримати чоловіка в тонусі. Але нотки стервозності не повинні домінувати.

Секрет №3

Під час флірту увага чоловіка сконцентрована на вашому тілі. Скористайтеся цим на повну: гра з локонами, змах вій, погляд через плече, перекидання ноги на ногу, гра прикрасами чи бокалом…Арсенал такої жіночої зброї легко дозволить звести чоловіка з розуму, причому – вповні пристойними способами. Легкі доторки дозволити у флірті можна лише за умови, якщо ви подобаєтесь один одному. Але – лише ті доторки, які можна назвати невинними (легкий доторк до руки тощо). Якщо ви задумали сісти чоловіку на коліна – це уже не флірт!

Секрет №4

Вадливо тримати правильну дистанцію. Психологи стверджують в численних публікаціях, що інтимна зона людини – це 30 см. Якщо ближче – це уже вторгнення в особистий простір. Відповідно, враховуючи це, оптимальна відстань для фліртуючи – 30-50 см. І ліпше не відразу сідати поряд, а скорочувати відстань поетапно.

Секрет №5

Ваша зброя – тихий сміх. Понижений тон голосу створює інтимну обстановку. А голосний сміх і тон убивають атмосферу флірту. Навіть якщо чоловік розповів найсмішніший анекдот, який ви чули за все своє життя – не смійтеся надто гучно.

Секрет №6

Не поспішайте розповідати чоловіку про себе все. Тим більше – якщо маєте за плечима купу проблем. Притримайте ореол таємниці. Сучасна інтерпретація кришталевої туфельки – номер вашого мобільного. Якщо ви залишаєте його своєму співбесіднику, значить, він починає грати роль кришталевої туфельки. Тобто повинен викликати гостре бажання знайти вас і розгадати врешті вашу таємницю.

Секрет №7

Чоловік неодмінно повинен відчувати, що викликає у вас інтерес до його персони. Покажіть йому це. Для початку встановіть зоровий контакт (зупинивши погляд приблизно на 6 секунд). Потім спробуйте психологічний прийом «дзеркало», віддзеркалюючи таким чином його жести. Але знову ж тут не забувайте запозичене з кулінарії правило: не переборщіть.

І ще одне: так як флірт це не більше, ніж гра між чоловіком і жінкою, ставтеся до нього як до гри. Чоловіку має здаватися, ніби ви фліртуєте лише тому, що хочете трішечки розважитися. Навіть якщо ваша ціль – затягти чоловіка до ДРАЦСу. Таким чином ви включите в чоловікові режим мисливця. І хто знає, можливо, через деякий час цей мисливець прохатиме вас про слово «так!»...

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter