Як зекономити, купуючи косметику

Теми
Надія Труш30 вересня 2014 о 17:411739 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Як зекономити, купуючи косметику
Для догляду за собою жінкам потрібно чимало косметичних засобів. І природно, одна з головних вимог до продукції – якість.

Як зекономити, купуючи косметикуфото з сайту zventa.com.ua

Але брендова косметика коштує недешево. Чи можна заощадити? Так! Слід знати лише декілька хитрощів.

Ми пропонуємо дізнатися 5 простих правил, як купувати якісну брендову косметику і при цьому економити.

1. Завжди вигідніше купити кілька косметичних засобів. Їх сумарна вартість буде відчутно менше, ніж якби ви купували по одному. Тому перед покупкою уважно перегляньте склад косметички: можливо, щось вже майже закінчується або строк придатності добігає до кінця. Ще один варіант - запропонувати скооперуватися з подругами і зробити спільну покупку.

2. Уточнюйте про наявність акцій. Не завжди в магазинах будуть вказуватися всі акції, тому краще поцікавитися у консультанта, які спеціальні пропозиції зараз актуальні. Куди простіше з цим в інтернет-магазинах, де є спеціальний розділ, в якому можна знайти цікаві та вигідні пропозиції.

3. Щоб заощадити на так званих «імпульсивних» покупках, перед замовленням нової продукції обов'язково ознайомтеся з відгуками інших покупців. Такі можна знайти на сайтах продажу косметики.

4. Уточніть у консультанта, чи можливо купити продукт з тими ж властивостями, якими володіє дорогий бренд, але за більш вигідну ціну. Не варто переплачувати за бренд, якщо можна купити якісний продукт з аналогічними властивостями за прийнятнішою ціною.

5. Набагато вигідніше купувати в інтернет-магазинах, ніж в елітних б'юті-шопах. Адже онлайн магазини економлять на утриманні торгових залів і можуть запропонувати більш цікаві варіанти за ту ж ціну. Крім того, і асортимент в інтернет-магазинах зазвичай ширше.

За матеріалами edinstvennaya.ua

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter