В’ячеслав Науменко лідирує по 144 округу

Вибори-2014
natapoltava2223 жовтня 2014 о 09:202671 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 В’ячеслав Науменко лідирує по 144 округу
21 жовтня кандидат у нардепи по 144 округу В’ячеслав Науменко провів прес-конференцію. Розповів про результати попереднього опитування виборців та відповів на питання журналістів.

Опитування проводили у 2 етапи серед жителів Ленінського та Октябрського районів. Запитували про політичні вподобання виборців упродовж з 16 по 19 жовтня.

– Результати показали, що боротьба розгорнулась між двома кандидатами – пропрезидентським Сергієм Капліним і В’ячеславом Науменком, який йде за підтримки Радикальної партії Олега Ляшка, – зауважив Євген Каленський, керівник штабу В’ячеслава Науменка.

Під час першого етапу волонтери у цивільному одязі опитували жителів дворів округу, не наголошуючи на тому, що роблять опитування для В’ячеслава Науменка.

– Питання ставили так – «Аби завтра були вибори, то за кого б Ви проголосували?», – додав керівник штабу. – Тобто НЕ питали «Проголосували б Ви за Капліна чи Науменка?». Прізвища не звучали.

Результати першого опитування:

Під
час другого етапу опитування працювали вже волонтери з наших агітаційних палаток. Отримали такі результати:

Потім
шляхом арифметичних дій зробили середню складову з результатів обох опитувань і отримали фінальний результат:

Опитали
1200 полтавців. Волонтери, зі слів керівника штабу, працювали безкоштовно.

– Чому більшість опитаних назвали саме В’ячеслава Науменка? Та тому, що країні потрібні нові обличчя, – пояснив Євген Каленський. – Українцям набридли одні й ті ж кандидати з обіцянками, які не виконуються. Пан Науменко раніше ніколи не займався політикою, не займав високих державних посад. Він не є членом жодної політичної партіє, а лише іде за підтримки радикальної партії Олега Ляшка. В’ячеслав Науменко – не представник олігархічних сил. Але разом з тим – меценат уже 7 років, які проживає та працює в Полтаві. Він допоміг відремонтувати та закупити необхідне обладнання, медикаменти та меблі для низки медичних закладів: пологового будинку на Енгельса, кардіодиспансеру, обласній дитячій лікарні на Леваді. Допомагав і міським школам, ремонтував дороги в області, збудував храм у Щербанях. За час АТО відправив 5 вантажів з гуманітарною допомогою нашим героям на Схід. В’ячеслав Васильович ніколи цим не піарився. І, наголошую, все вище перераховане він робить НЕ напередодні виборів, а – протягом 7 років.

Сам кандидат, відповідаючи на питання журналістів, розповів про законопроекти, які першочергово зареєструє, коли потрапить до парламенту.

– Пенсійна реформа – зміна пенсійного віку для жінок та чоловік. Зміна системи оподаткування, бо нинішня – крадіжна. Розвиток малого та середнього бізнесу – справедлива конкуренція, яка приведе до нормальних стабільних цін. Ми все це зможемо реалізувати відразу після подання, якщо ніхто не ставитиме нам палки в колеса, – зазначив В’ячеслав Науменко.

Також кандидат зауважив: бізнес і влада повинні йти окремо. Тому він, перемігши у виборах, відразу полишить свою керівну посаду на підприємстві, власні акції передасть іншим особам.

Підкреслив В’ячеслав Науменко, що підтримує децентралізацію в Україні, оскільки тоді Полтавщина, як потужна область, зможе самостійно розпоряджатись своїми коштами для розвитку краю.

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
на правах реклами ®