ГромадськеТБ.Полтава готове провести дебати між кандидатами на посаду міського голови

Вибори-2015
Андрій Іванов10 листопада 2015 о 15:101929 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 ГромадськеТБ.Полтава готове провести дебати між кандидатами на посаду міського голови
ГромадськеТБ.Полтави заявляє про готовність провести дебати між кандидатами на посаду міського голови Олександром Мамаєм і Андрієм Матковським у своїй студії.

ГромадськеТБ.Полтава готове провести дебати між кандидатами на посаду міського голови

Публікує далі без змін заяву Громадського ТБ Полтава.

«Ми маємо можливість забезпечити трансляцію на YouTube-каналі на умовах вільної ліцензії. Усі інші інтернет-видання та телеканали (ІРТ, Місто, Місто+, Лтава та ін.) матимуть змогу одночасно в прямому ефірі транслювати теледебати на безкоштовній основі. Таким чином, глядачі отримають можливість спостерігати за дебатами в режимі реального часу на різних інформаційних майданчиках. Ми запрошуємо до нашої студії всіх журналістів, які бажають поставити кандидатам питання в прямому ефірі. Тим паче, що ми вже маємо досвід проведення передач за участю журналістів інших ЗМІ (проекти «Рибний день», «Хочу до влади»). Кандидати на посаду міського голови, які не пройшли до другого туру, також можуть бути присутніми в студії та стежити за об’єктивністю й чесністю процесу проведення дебатів.

Нагадаємо, на минулому тижні у полтавських ЗМІ з’явилася інформація про те, що кандидат на посаду міського голови Андрій Матковський викликає на теледебати свого політичного опонента Олександра Мамая. Дебати в штабі Матковського вирішили провести 11 листопада о 19:30. Місцем для проведення дебатів було обрано телеканал «Місто». Сьогодні в ЗМІ з’явилася відповідь на дану пропозицію від штаба кандидата на посаду міського голови Олександра Мамая. У своїй публічній заяві представники штабу пояснили, що до їх кандидата не надходило офіційного запрошення на телестудію «Місто» – про проведення теледебатів вони дізналися зі ЗМІ. Також у штабі вважають, що канал «Місто» є заангажованим, оскільки Андрій Матковський має пряме відношення до визначення форми і змісту дебатів, самого телеканалу, навіть приміщення студії, власником якого є його дружина. У разі згоди кандидатів ми готові організувати проведення дебатів у студії ГромадськогоТБ.Полтава у визначені раніше дату та час (середа, 11 листопада о 19:30)».

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter