Міліція розповість про порушення виборчого законодавства вже після виборів

Вибори-2015
Андрій Іванов8 жовтня 2015 о 14:211120 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Міліція розповість про порушення виборчого законодавства вже після виборів
25 повідомлень на даний час зареєстрували у міліції з приводу порушень виборчого законодавства.

Міліція розповість про порушення виборчого законодавства вже після виборівОлег Бех, начальник управління МВС України в Полтавській області

Олег Бех, начальник управління МВС України в Полтавській області, повідомив, що повідомлення стосуються підкупу виборців. Також деяким кандидатам не дають можливість виступити перед виборцями, або знищують рекламну продукцію. За всіма випадками відкриті кримінальні провадження та проводяться слідчі дії. Про результати яких повідомлять вже після 25 жовтня.

- Перевірки проводяться, слідчі дії, - відзначив Олег Бех. - Ми працюємо і зробимо все необхідне, щоб кандидати розуміли рамки виборчого законодавча та не виходили за них.

Багато людей не допомагають слідству. Старенькі люди, які беруть «подарунки» від кандидатів, не бажають спілкуватися з міліціонерами. Крім того, Олег Володимирович підкреслив, що кандидати, в першу чергу, підставляють під удар тих людей, які на них працюють. Саме тих – хто безпосередньо роздає «презенти». Хоча у більшості випадків, вони «підковані» в юридичних аспектах та знають, що розповідати міліціонерам, а що – ні. Надалі ж, якщо міліція встановить зв'язок між виконавцем та замовником – покарання не уникне ніхто, навіть якщо він вже стане мером або депутатом, підсумував Олег Бех.

Читайте також: Майже тринадцять тисяч кандидатів беруть участь у виборчих перегонах на Полтавщині

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter