На одній із виборчих дільниць у Полтаві не знайшли протоколів ранкового засідання

Вибори-2015
Ольга Правденко25 жовтня 2015 о 18:5414071 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 На одній із виборчих дільниць у Полтаві не знайшли протоколів ранкового засідання
На виборчій дільниці в Полтаві не було протоколів ранкового засідання та відомостей передачі бюлетнів членам ДВК.

На одній із виборчих дільниць у Полтаві не знайшли протоклів ранкового засіданняГолосування на дільниці

– О 16 годині я зафіксував на дільниці 531223, що на вулиці Фрунзе, 49, порушення – відсутні протоколи ранокового засідання, відсутні відомості передачі бюлетнів членам Дільничної виборчої комісії, – розповідає Ігор Кіянчук, довірена особа кандидата на посаду міського голови Ірини Особік. – При цьому тут сидять спостерігачі деяких партій, які нічого не бачать і рахують тільки кількість людей, які проголосували. Ми склали відповідний акт і передали його в окружну виборчу комісію. Стосовно відстуності ранкових протоколів, то виявлено було 3 такі дільниці. А щодо відсутності відомості передачі бюлетнів членам Дільничної виборчої комісії, я особисто був на 4 дільницях і срізь така ситуація.

Проте Людмила Білка, голова ДВК стверджує, що порушень в них немає.

На одній із виборчих дільниць у Полтаві не знайшли протоклів ранкового засіданняВідомості про передачу бюлетнів

– Усі протоколи в нас є, просто він (Ігор Кіянчук, авт.) підійшов і попросив показати їх, почали шукати протоколи, поки їх шукали, він сказав, що значить їх в нас немає, тоді взяв папір для складання актів і пішов до спостерігачів, – розповіла Людмила Білка, голова дільниці.

Як доказ, демонструє відомості про передачу виборчих бюлетнів. Проте, коли вони складені, невідомо.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter