У виборчих бюлетенях у Лубнах виявили три помилки

Вибори-2015
Ольга Матвієнко24 жовтня 2015 о 16:5216561 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У виборчих бюлетенях у Лубнах виявили три помилки
Помилки виявили лише вночі 24 жовтня.

У виборчих бюлетенях у Лубнах виявили три помилкиУ Лубнах виявили три помилки в бюлетенях. Фото – ua.112.ua

У Лубенській міській виборчій комісії сьогодні вночі, 24 жовтня, близько другої години ночі, були виявлені три помилки у виборчих бюлетенях. Комісія провела засідання з приводу термінової заміни. Про це повідомили у Громадській мережі ОПОРА.

На шапці у бюлетені замість «Чергові вибори» написано лише «вибори». Замість «Лубенської міської ради» надруковано «Лубенська районна рада». Помилка є й з кандидатами на посаду міського голови. Наприклад, неправильно вказали рік народження одного із кандидатів: замість справжньої дати 1960 року надрукували 1969.

Бюлетені у Лубенській міській виборчій комісії виготовляв фізична особа-підприємець. Член ТВК Олександр Дехтяревський повідомив, що рішення щодо виготовлення бюлетеней голова комісії приймала одноосібно.

За даними Державного реєстру виборців, у місті Лубни 40270 виборців. У міській виборчій комісії прийняли рішення, що у бюлетенях, де написано районна рада виправити на міську власноручно ручкою та завірити печаткою.

Голова комісія запевнила усіх, що вони звернулися із проблемою до ЦВК, та їм порадили вирішувати проблему на «своєму рівні».

Нагадаємо, що через помилку в бюлетенях для голосування за кандидатів до Полтавської міської ради їх довелося передруковувати.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter