За дві години до закриття ДВК на Полтавщині зафіксували 23 порушення

Вибори-2015
Ольга Матвієнко15 листопада 2015 о 19:541009 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 За дві години до закриття ДВК на Полтавщині зафіксували 23 порушення
Громадяни повідомляли і про роздачу бюлетенів біля дільниць, і про підкуп виборців.

Повторне голосування у Полтаві та Кременчуці не обійшлося без порушень. Фото Ольги Матвієнко

15 листопада полтавська поліція зафіксувала 23 порушення виборчого законодавства. Про це повідомили в ГУНП у Полтавській області. Усі факти зареєстровані у встановленому порядку, територіальні органи поліції проводять подальшу перевірку.

Порушення фіксують у Полтаві та Кременчуці.

Зокрема, у Київському районі Полтави надійшло повідомлення від спостерігача про те, що поблизу виборчої дільниці по вулиці Жовтнева із автомобіля марки «Фольцваген» роздають бюлетені.

До чергової частини Ленінського відділення поліції у обласному центрі надійшло телефонне повідомлення від невідомої громадянки. Жінка повідомила, що на виборчій дільниці по вулиці Леніна їй не дали можливості проголосувати.

До Октябрського відділу поліції Полтави надійшло повідомлення від особи, яка відмовилась називати свої дані. Заявник повідомив, що по вулиці Пушкіна в приміщенні виборчої дільниці невідома особа вкинула в скриньку для голосування листок паперу невідомого змісту.

У Кременчуцькому відділі поліції зареєстрували звернення від 43-кременчужанина. Чоловік вказував, що біля ДВК по вулиці 50-річчя СРСР невідома громадянка, можливо, займається підкупом виборців.

Також кременчуцькі поліцейські перевіряють інформацію, яка поширювалась у соціальних мережах. Так, користувачі протягом дня отримували повідомлення сумнівного характеру.

Усі факти територіальні органи поліції внесли до Журналу єдиного обліку заяв та проводять подальшу перевірку.

Нагадаємо, що станом на 12.00 повідомлень про порушення виборчого законодавства було близько десяти.

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter