Фітнес-клуб «Spacе»: все, щоб бути здоровим і красивим

Споживач
Надія Труш29 липня 2014 о 14:574743 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Фітнес-клуб «Spacе»: все, щоб бути здоровим і красивим
У погоні за гарною фігурою і пружним тілом люди все частіше звертаються до спортивних вправ.

Саме правильно підібраний комплекс вправ допомагає привести фігуру в порядок, зробити тіло більш підтягнутим. У фітнес-клубі «Spacе», що у Полтаві допоможуть зробити тіло більш привабливим.

фітнес-клуб у Полтаві

Фітнес-клуб «Space» – все для краси, здоров’я і гарного настрою

Кваліфіковані тренери фітнес-клубу «Space», який діє у Полтаві уже понад 3 роки, неодмінно знайдуть індивідуальний підхід для кожного клієнта. Послуги клубу – на найвибагливіших. В тренажерному залі клубу досвідчені тренери допоможуть не лише отримати здоровий та красивий вигляд, а й чудовий настрій. Це те, що дає заряд бадьорості, спонукає рухатися вперед, досягати нових життєвих вершин – переконані в клубі «Space». Займатися у фітнес-клубі можна з 5 років, незалежно від рівня підготовки. Сучасні тренажери для розвитку усіх м’язових груп, для роботи над проблемними зонами у жінок, гантелі і штанги будь-якої форми і ваги – у «Space» можна знайти все, що потрібно як тендітній жінці, так і атлету. Заняття допоможуть зміцнити серцево-судинну систему, підвищити виносливість, відкорегувати фігуру, покращити обмін речовин.

Фітнес-клуб «Spacе» – не захоплення, а стиль життя!

У затишному будиночку, біля стін якого квітують барви літніх рослин, об’єдналися під одним дахом тренажерна зала, різні види фітнесу, Go-Go і клубні танці.

Клієнти клубу – це люди, яким подобається виглядати привабливо і стильно. Займаючись фітнес-клубі, ви налаштовуєте себе на перемогу. Фітнес – втілення підсвідомого бажання кожного з нас мати ідеальну форму і виглядати на всі 100%. Для цього і працює фітнес-клуб «Space». Філософія спортклубу – не лише фізичні вправи, але й приємне спілкування!

Крім тренажерної зали, також запропонують заняття групові і дитячі. А також – масаж. Групові заняття поділяють на групові, аеробні, силові, спеціальні, бойові.

Танцювальні класи

- Belly-dance (танець допомагає позбутися зайвої ваг, надає граційності);

- Latina (матимете правильну осанку, красиву ходу, гнучке тіло, позбудетеся зайвих кілограм);

- Hip-hop (танець допоможе повністю розкрити свою індивідуальність);

- Go-Go (активні, сексуальні рухи дозволять зарядити вашим настроєм кохану людину);

- Зумба (фітнес-танець, популярна у всьому світі програма).

- Contemporary (напрям танцю, який поєднує у собі елементи західного танцю і східну майстерність руху).

Аеробні класи

- Степ-аеробіка (сприяє інтенсивному спалюванню підшкірно-жирового шару, зміцнює серцево-судинну і дихальну системи);

- Step-sculpt (комплекс вправ високої інтенсивності з використанням степ-платформи, поєднує в собі аеробні та силові навантаження. Уроки дозволяють ефективно тренувати основні групи м’язів, серцево-судинну, дихальну системи);

- класична аеробіка (зміцнює серцево-судинну, дихальну системи, сприяє схудненню, розвитку координації та поліпшення фігури);

- дитячий фітнес (комплексна програма оздоровчих заходів, спрямована на зміцнення здоров’я, збільшення функціональних резервів організму дитини);

- боді-комбат (інтенсивне тренування за програмою Less-mills з елементами східних едіноборств).

Силові класи

- Фітбол (коригує талію і живіт, також «змушує» працювати свої сідниці і стегна);

- АВТ (силовий клас, спрямований на зміцнення м’язів стегон і сідниць).

- фіт-прес (силовий клас, в якому зібрані кращі вправи, спрямовані на зміцнення м’язів ніг, рук, сідниць, спини і черевного преса);

- Super-body (зміцнення м’язів ніг, рук, сідниць, спини і черевного преса);

- Power-fitness (опрацювання всіх груп м’язів і формування м’язового корсету з максимальним використанням інвентарю).

Спеціальні класи

Пілатес. Тренування включає в себе розтяжку, силове навантаження і правильне дихання. Покращує сон, поставу, травну систему, знімає нервову напругу, позбавляє від зайвої ваги.

Фітнес-йога. Програма включає в себе систему фізичних вправ, спрямованих на удосконалення людського тіла і функцій внутрішніх органів.

Стрейчинг. Система вправ, основна мета яких – розтяжка зв’язок і м’язів, підвищення гнучкості тіла.

Це далеко не повний перелік занять, на які можна записатися у фітнес-клуб «Speacе». Ціни приємно здивують – від 150 гривень.

Більше інформації можна дізнатися за контактами:

0993011009

Вулиця Шведська, 10

my-space.pl.ua

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter