Інтим-магазини «Полуничка» – чому варто завітати?

Споживач
24 липня 2014 о 09:1016365 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Інтим-магазини «Полуничка» – чому варто завітати?
Чи багато в житті речей і ситуацій, які могли б змусити вас почервоніти? Напевно у кожної сучасної людини знайдеться не так багато варіантів відповіді.

Інтим-магазини «Полуничка» – чому варто завітати?Секс-шоп "Полуничка" у ТРЦ "Київ" (Полтава)

Сьогодні суспільство стало набагато вільніше в усіх відношеннях. І у сексі в тому числі. Але все ж тема походу у секс-шоп досі видається чимось непристойним. А даремно.

Асортимент продукції інтим- магазинів сьогодні величезний, і більша частина призначена саме для традиційних пар, які вирішили урізноманітнити своє сексуальне життя. Проте, є і більш пікантна продукція на будь-який вибагливий та вишуканий смак розкутих і «спраглих» до нових відкриттів. Також не варто забувати, що у інтим-магазині вам нададуть кваліфіковану допомогу у виборі засобів, корисних для вашого інтимного здоров’я.

Родзинка «Полунички» - товари бренду Fun Factory!

Інтим-магазини «Полуничка» – чому варто завітати?

Мережа інтим-магазинів «Полуничка» – ексклюзивний представник відомого німецького бренду Fun Factory в Україні. Продукція Fun Factory беззаперечно має ряд переваг:

Безпека для здоров’я. У виробництві продукції застосовується натуральний, гіпоалергенний, медичний силікон, який не має запаху, не містить токсинів, тому не викликає подразнень і не завдає шкоди організму. Матеріал м’який на дотик, гнучкий та еластичний, швидко пристосовується до температури тіла і дарує реалістичні відчуття.

Якість і надійність Made in Germany. Компанія-виробник Fun Factory має 18-річний досвід сворення іграшок інтимного призначення, гарантує якість зовнішніх та внутрішніх матеріалів та моторів, їх повну водонепроникність і дає гарантію на кожен виріб – рік з моменту покупки.

Стиль. Продукція Fun Factory відрізняється своїми яскравими кольорами, стильним та візуально привабливим дизайном, що викликає бурхливі еротичні асоціації.

Інтимні іграшки Fun Factory створені з думкою про ваше фізичне та естетичне задоволення!

Приємні сюрпризи від «Полунички»: 50% знижки на еротичну білизну

В інтим-магазині «Полуничка» діє літня знижка 50% на привабливу еротичну білизну. Ціни – від 150 гривень за комплект.

Інтим-магазини «Полуничка» – чому варто завітати?

Окрім того, магазин пропонує величезний вибір парфумів з феромонами, вібромасажерів, імітаторів, білизни, ігрових костюмів, тематичної сувенірної продукції та багато іншого.

Інтим-магазини «Полуничка» – чому варто завітати?

Звертайтесь до нас за адресами у м. Полтава:

вулиця Зіньківська 6/1, ТРЦ «Київ», 4 поверх, бутік №25а. Телефон: 0504518144

вулиця Гоголя, 38, ТРЦ «Метрополітан», 1 поверх. Телефон: 0503429801

www.klubnichka.in.ua

«Полуничка» – це професіоналізм, конфіденційніть та вибір товарів на будь-який смак і гаманець!