Жіночий фітнес-клуб Happy Fitness – жодних чоловіків, лише спорт, музика та щастя

Споживач
Ольга Правденко14 липня 2014 о 17:204644 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Жіночий фітнес-клуб Happy Fitness – жодних чоловіків, лише спорт, музика та щастя
Немає на світі жінки, яка б не мріяла про струнке, красиве тіло. Тільки одні сумно зітхають, гортаючи сторінки модних журналів, інші ж втілюють мрії в реальність.

Жіночий фітнес-клуб Happy Fitness – жодних чоловіків, лише спорт, музика та щастяЗаняття в клубі активні та веселі

Учені давно довели, що жодна дієта не принесе бажаного результату надовго без регулярних занять фітнесом. Лише правильно підібране харчування та фізичні вправи, які не знесилюватимуть вас, а навпаки даватимуть натхнення і бажання займатися наступного разу, втілять мрію про струнку талію, підтягнуті руки та легку ходу в реальність. Залишається лише вибрати фітнес-клуб. І ось тут починаються вагання: «Ой, а в мене такий целюліт, що займатися разом ыз чоловіками соромно», – думають одні жінки, «На групових заняттях мені не приділятимуть достатньо часу, тому гроші будуть викинуті на вітер», – справедливо вважають інші дами.

Тож як підібрати такий клуб, щоб і від занять отримувати задоволення, і компанія радувала, і гроші були вкладені правильно. На щастя, довго розмірковувати не треба, у Полтаві є спортивний клуб, який задовольнить всі вимоги – це Happy Fitness, заняття спортом виключно для жінок. Happy Fitness – це 40 хвилин занять на день, які допоможуть стати щасливими! А ще жодного вікового обмеження. Наймолодшій відвідувачці Happy Fitness 12 років, а найстаршій – 77!

Що пропонує Happy Fitness

– Інтервальне тренування – поєднання силового навантаження на тренажерах з гідравлічними циліндрами, орієнтованими на жінок із кардіонавантаженням на аеробній платформі. Завдяки таким заняттям задіяні всі групи м’язів. З кожною жінкою завжди займається тренер.

– Інфрачервону сауну – у ній не так спекотно, як в бані чи звичайній сауні. Крім того, пара не проникає в глибокі шари шкіри, а лише у верхні, виводячи таким чином шлаки з організму та сприяючи схудненню. Інфрачервона сауна підвищує імунітет, покращує циркуляцію крові, сприяє зникненню целюліту.

– Правильне харчування – важливо правильно харчуватися. Ні в якому разі не можна тренуватися на голодний шлунок, за півтори-дві години необхідно поїсти, бажано, щоб в склад цих продуктів входили складні вуглеводи, які даватимуть енергію під час тренування. Найкраще споживати каші, цільнозерновий хліб. Після заняття бажано приймати білкову їжу – яйця, кисломолочний сир, м’ясо. Намагайтеся не поєднувати білки та вуглеводи, а для досягнення результату найоптимальніше дотримуватися раціонального харчування.

Якщо ви прийшли вперше, у Happy Fitness вам зроблять діагностику тіла: виміряють параметри та об’єми на основі вагів-аналізаторів, які визначають вміст жирової та кісткової маси, відсоткове співвідношення води в організмі. На основі цього дають подальші рекомендації.

Не потрібно приходити на строго визначений час, адже не жінка підлаштовується під клуб, а клуб – під відвідувачку. Тому розпочинати заняття можна в будь-яку зручна для вас годину.

Види абонементів

1. Річний абонемент.

2. Шестимісячний абонемент.

3. Шестимісячний абонемент, який можна оплачувати частинами.

4. Пільговий абонемент: студентський, пенсійний.

5. Ознайомчий абонемент (на 1 місяць).

6. Акційний абонемент (набутий під час спеціальних акцій).

7. Новинка! Абонемент «сімейний» (друга людина отримує знижку 20% , третя – 30%).

Пробне заняття – безкоштовне.

Вартість відвідування тренувань для членів клубу складає від 138 грн до 300 грн на місяць.

– У фітнес-клубі працюють лише досвідчені тренери, які постійно підвищують свою кваліфікації на різних тренінгах та курсах. Тут працюють КМС з боксу, КМС з плавання, хореографи, – каже Інна Смірнова, власниця клубу Happy Fitness. – Тому 2двічі на тиждень в нас відбуваються групові тематичні заняття: Super-body, Zumba, «Тай-бо», Cross-fit, «Здорова спина», «Латина» тощо.

Як знайти клуб Happy Fitness

Місто Полтава, бульвар М. Конева, 2, ТЦ «Паровоз», 2-й поверх, ліве крило. Тел.: (0532) 58-00-15;; (067) 405-66-55; (050) 405-66-55.

Happy Fitness – ми робимо жінок щасливими!

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter