Театр ляльок у Полтаві підтримав акцію "Єдина Україна"

Полтавський вимір
Ольга Матвієнко16 березня 2014 о 12:581817 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Театр ляльок у Полтаві підтримав акцію "Єдина Україна"
Полтавцям безкоштовно показали виставу обласного театру ляльок.

Театр ляльок у Полтаві підтримав акцію

Прем’єрний показ вистави Полтавського обласного театру ляльок "Думи Кобзаря" відбувся 15 березня. На показ запрошували усіх бажаючих.

– Ми вирішили приєднатися до акції "Україна єдина" і влаштувати прем’єрний показ вистави. На нашу думку, в цей складний для нашої країни час подібні заходи важливі для людей, – зазначив Єгор Ткаченко, керівник літературно-драматичної частини Полтавського академічного обласного театру ляльок.

Театр ляльок у Полтаві підтримав акцію

Влаштувати виставу планували спочатку на вулиці, аби більша кількість людей змогли переглянути "Думи Кобзаря". Проте вітер реалізації задуму завадив. Усіх охочих запросили до залу. Подивитися постановку прийшли і дорослі, і діти.

– Дуже давно не був у ляльковому театрі, почув, що буде така вистава і вирішив прийти з дружиною. Цікаво подивитися. Чув, що це в рамках акції і думаю, що ось така підтримка з боку театралів для країни важлива, – розповів Сергій, полтавець.

Театр ляльок у Полтаві підтримав акцію

Нагадаємо, що виставу "Думи Кобзаря" на основі відомих поем Тараса Шевченка презентували у рамказ відзначення 200-річчя з дня народження митця.

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter