Як повідомляє видання, в Китаї п'ють міцний зелений чай, в Італії випивають по великій чашці чорної кави. Румуни, мексиканці та турки рекомендують жирний солоний суп із тельбухів з часником і сметаною. Американці надають перевагу сирому яйцю з томатним соком і оцтовим соусом, поляки п'ють розсіл, японці поїдають мариновані сливи, а німці – маринований оселедець із цибулею. - Якщо ви думаєте, що це звучить неапетитно, не зловживайте спиртним у Монголії, адже там вам запропонують з'їсти кілька маринованих очей вівці в томатному соусі, а на Сицилії порадять спожити сушений пеніс бика, - відзначає автор, пише Корреспондент. Також Джулі Біндел згадує традицію росіян ходити з похмілля в лазню.
- А ось росіяни з похмілля вирушають до лазні з якимись березовими гілками (не питайте, навіщо), - говориться в статті. - Але, здається, найправильніше діють голландці. Вони просто випивають кілька банок холодного пива і стверджують, що це допомагає, - пише автор. Нагадаємо, раніше група британських вчених прийшла до висновку, що найкращим засобом від похмілля є мед.