30 липня у місті Жиліна відбудеться матч між місцевою командою та полтавською «Ворсклою». Напередодні тренер біло-зелених Василь Сачко і капітан Арменд Даллку дали передматчеву прес-конференцію, повідомляє прес-служба клубу.
– У нас була єврокубкова пауза довжиною в чотири роки. Скучили за цим турніром. Ми в передчутті свята великого футболу. Чемпіонат України – це одне, матчі в Європі зовсім інше. Настрій буде особливим, звичайно. У нас є ті, хто вже брав участь у цьому турнірі раніше. Поділимося своїм досвідом з ними. «Жиліна», напевно, спробує знайти щастя в атаці, але у нас є свій чіткий план на гру. Будемо намагатися дати якомога менше простору супернику. Я не думаю, що у нас будуть великі проблеми, – розповів Арменд Даллку.
На питання місцевого журналіста щодо сильних і слабких сторін «Жиліни» Василь Сачко делікатно відповів, мовляв, досконально вивчили суперника, але зупинятися на сильних і слабких сторонах команди Адріана Гулі не будуть.
– Команда молода, багато забиває і демонструє якісний футбол. Можемо судити про це з останніх їхніх матчів. Попереду дві зустрічі, а хто пройде далі, дізнаємося після фінального свистка в Полтаві. На мою думку, команди приблизно рівні. Тим цікавішим буде футбол, – зазначив Василь Вікторович.
Раніше Василь Сачко грав у Лізі Європи як футболіст, нині приїхав як тренер. Говорить, що різниця є.
– Футболіст завжди сам себе налаштовує на того чи іншого суперника, аналізує гру опонента. Професія тренера – це зовсім інше. Порівнювати тут ніяк не можна. Безумовно, хвилювання є. Тільки не варто плутати хвилювання з острахом. І це нормально перед кожною грою. Якщо наші хлопці дістануть всі свої сили, зіграють, як вони можуть, впевнений, що вийде непоганий футбол у нашому виконанні, – сказав Сачко.
Після прес-конференції команда провела відкрите тренування, випробувавши газон місцевого стадіону «Под Дубньом», де 30 липня о 19.30 за місцевим часом розпочнеться матч «Жиліна» – «Ворскла».
Нагадаємо, що УЄФА нарешті визначилося з місцем проведення матчу-відповіді між «Ворсклою» та «Жиліною».