Олексій Гавріков хоче зустрітися з Олександром Мамаєм

Новини
Валентина Зайченко26 жовтня 2010 о 18:311267 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Олексій Гавріков хоче зустрітися з Олександром Мамаєм
Депутат Полтавської міської ради Олексій Гавріков, який відомий дослідженнями біографій кандидатів на посаду мера Полтави, завітав до редакції «Коло», вимагаючи зустрічі з Олександром Мамаєм.


Приводом до цього стала публікація на сайті «Коло» відповідей Олександра Мамая на питання читачів, під час вчорашньої телефонної та он-лайн конференції.

Олексій Гавріков прийшов не сам, а з своїм прес-секретарем та творчою групою телеканалу «Місто».

В присутності журналістів Олексій Михайлович висловив бажання зустрітися в будь-який час доби з Олександром Мамаєм.

- Я готовий під час цієї зустрічі продемонструвати оригінали документів з мокрими печатями, що підтверджують факт судимості Олександра Мамая та факт відсутності у нього вищої освіти, - повідомив Олексій Гавріков.



Олексій Гавріков зазначив, що хотів би зустрітися з кандидатом на посаду міського голови в редакції «Коло» до 31 жовтня. На зустріч Гавріков запрошує представників всіх ЗМІ Полтави.

Олексій Гавріков в редакції "Коло"Олексій Гавріков в редакції "Коло"

Мультимедійна редакція «Коло» повідомила цю інформацію прес-службі Олександра Федоровича Мамая і завжди готова надати право висловити свої думки на сайті kolo.poltava.ua

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter