У Полтаві Кадетський корпус мер хоче віддати дітям

Новини
Таня Цирульник12 листопада 2010 о 15:431075 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві Кадетський корпус мер хоче віддати дітям
Олександр Мамай Олександр Мамай, міський голова, запевнив журналістів, що шукатиме можливість повернути місту кадетський корпус.
У Полтаві Кадетський корпус мер хоче віддати дітям

– Але робитимемо це тільки шляхом домовленості з іншим власником, – сказав він. – Не треба ламати через коліно, а сідати за стіл переговорів. За різними чутками, власник приміщення заплатив у бюджет 10 мільйонів гривень, тож будемо вести перемовини і повертати кошти.

На думку Олександра Федоровича, приміщення у центрі міста найкраще віддати під дитячі гуртки.

– Щоб у одному крилі – співали, у іншому – танцювали, були і курси крою й шиття, і авіамоделювання. Не треба розкидати гуртки по усьому місті. Крім того, у Полтаві зареєстровано 400 дітей-інвалідів. Я спілкувався майже з усіма їх батьками. Планую виділити 300-400 «квадратів» приміщення, щоб діти-інваліди могли зустрічатися не лише кілька разів на рік у свята, а й ледь не щодня. Матері у цьому випадку отримають можливість залишити дітей у центрі на 3-4 години і хоча б на центральний ринок спокійно сходити.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter